2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke R7 4800 ile devam etselerdi, RTX 3070'e gücü yeterdi hem de ısınmazdı. Ryzen 5000'de biraz Intel'i örnek aldı AMD.

Performansı artıracağız diye alev topu yaratmışlar hocam, AMD serindir devri bitti anlaşılan.
 
Açıkçası gitgide üründen soğumaya başladım, bir yandan da diğer ürünlerde MUX veya 2K ekran olmadığını görünce bu ürüne daha da ısınıyorum. Çok kararsız kaldım.
Monster'da MUX da var 2K 165Hz ekran da Keşke Monster'i GE66 kasa MSI ile üretseler 10/10 olurdu.
 
O kadar bekledik, Legion dedik, serin yapar soğutur dedik dedikte bu sonuçlar iç açıcı değil. Anlaşılan mimari değiştirmeden üzerine ekleyince ısınma sorunu sadece İntel de gördüğümüz bir sorun değilmiş... AMD acaba 6.nesil de ne yapacak? Mimari değiştirecek mi acaba? Eğer İntel gibi yaparsa alev topları bizleri bekliyor demektir. Bu sıcaklıklar hoş değil hocam. Bakalım bizden alacaklar de testler yapsınlar görelim durum ne imiş. Bu testler harbi doğru ise ortalık karışacak.
 
Neredeyse 3 hafta önce 2 hafta sonra gelecek dendi gelmedi. Sonra, bu hafta sonuna kadar stokta olacak dediler olmadı. Hafta sonu oldu daha ürün yok. Hayır, satın almayacak olsam bile merak ediyorum abi cidden ön sipariş falan açsalar keşke insanlar ona göre durumuna baksa.
 
Asus'un sıvı metali fark yaratıyor.
 
T5 v21.5'de bios'dan dGPU başlatınca siyah ekran veriyordu.
Evet ilk seri T5'lerde sadece MSHybrid çalışıyordu ama yeni gelenlerde olmadığı söyleniyor. Bu durum sadece T5 'de varmış zaten ben T7 de yaşamadım yaşayan da duymadım henüz.
Ya adamım monster adamdır geç Legion'u.
Hepsini dize getirir evelallah(!) Monster kullanıyorum çok da memnunum ama bir MSI ASUS olmasına daha çok var. Ha ne oluyor onlar kadar olmasalar da fiyattan kurtarıyor. Gönül ister yerli bir MSI çıksın, ama onu zaman gösterir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…