Alınabilir. İkinci el olduğu için sıkıntı olup olmayacağını bilemiyorum. Xbox 360 Slim ve E kasa almaya bakın. Arcade kasa almayın. Jtag yapılmış konsol mu alacaksınız?
Açar arkadaş kendi konsolu bozuk diye size PS3 öneriyor isterseniz internetten testler izleyin ve alacağınız yerden oyunu var ise 30 saat oynayıp ısı testi yapın.
Alınmaz be dostum. Tarihi eser oldu artık. Ne oynayacaksın onunla HALO'mu? PC bile geldi bu oyunlar. HALO dışında şu konsolun exclusive ne oyunu var doğru düzgün?
Alınmaz be dostum. Tarihi eser oldu artık. Ne oynayacaksın onunla Halo'mu? PC bile geldi bu oyunlar. Halo dışında şu konsolun exclusive ne oyunu var doğru düzgün?
Kanka bilgisayarım var zaten ama 2 GB RAM'li. ATI Radeon 4300 HD 4500 işlemcili bayağı bir eski bu yüzden hiçbir oyunu oynayamıyorum. Söylediğim gibi öyle büyük bir beklentim yok.
Kanka bilgisayarım var zaten ama 2 GB RAM'li. ATI Radeon 4300 HD 4500 işlemcili bayağı bir eski bu yüzden hiçbir oyunu oynayamıyorum. Söylediğim gibi öyle büyük bir beklentim yok.