2021 Xbox 360 alınır mı?

Bence de Xbox almak daha mantıklı hocam ben bir soru daha soru sorayım size de artık rahatsızlık vermeyim. Şu an GTA 5 Xbox 360'da ortalama kaç FPS alır şimdiden teşekkürler.

Bence de Xbox almak daha mantıklı hocam ben bir soru daha soru sorayım size de artık rahatsızlık vermeyim. Şu an GTA 5 Xbox 360'da ortalama kaç FPS alır şimdiden teşekkürler.

FPS ortalaması Xbox 360 da dert edilecek bir şey değil sadece ısınma sorunları yaşayabilirsiniz onun içinde en temiz cihazı bulmaya özen gösterin.

Not: Isınma sorunları takılmalara sebep olur.

Merhaba arkadaşlar şu sıralar canım sıkılıyor bu yüzden oyun oynamak istiyorum ancak bütçem fazla değil. İkinci el Xbox 360 almayı düşünüyorum 500 600 lira arası. Sizce alınır mı? Bir sıkıntısı olur mu?

Hocam ben zamanında 360 almıştım ve gayet eğlenmiştim. Fakat 2021 yılında artık alınmaz. Ama alacaksanız Xbox 360 "Slim" alın. Çünkü ben ilk versiyonunu aldığımda Red Ring of Death hatasını vermişti.

Hocam ben zamanında 360 almıştım ve gayet eğlenmiştim. Fakat 2021 yılında artık alınmaz. Ama alacaksanız Xbox 360 "Slim" alın. Çünkü ben ilk versiyonunu aldığımda Red ring of death hatasını vermişti.

Konsollar da alınmaz diye bir şey yoktur zaten 360 alan biri güncellik ve efsane grafikler beklememeli nostajlik olsun diye Slim alabilir.

Hocam pcim o kadar kotu ki hiçbir oyunu oynayamıyorum. Xbox'da hâlâ çok eğlenirim diye düşünüyorum. Bu bu fiyata alınabilecek en iyisi o. Slim almayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı