M MTBasol Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 2021 yılında iPhone XR alınır mı sizce, en az 4 yıl kullanmak istiyorum. Son düzenleme: 4 Mayıs 2021
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #2 Eğer çok iyi bir batarya ve ekran beklemiyorsanız alınabilir.
KS KS M MTBasol Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 qGhosT dedi: Eğer çok iyi bir batarya ve ekran beklemiyorsanız alınabilir. Genişletmek için tıkla... Peki kaç güncelleme daha alır iOS 16 son olur herhalde bana öyle geliyor. qGhosT dedi: Eğer çok iyi bir batarya ve ekran beklemiyorsanız alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bir de zaten iPhone 4S kullandığım için ne alırsam bana uzay teknolojisi gibi gelecektir. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
qGhosT dedi: Eğer çok iyi bir batarya ve ekran beklemiyorsanız alınabilir. Genişletmek için tıkla... Peki kaç güncelleme daha alır iOS 16 son olur herhalde bana öyle geliyor. qGhosT dedi: Eğer çok iyi bir batarya ve ekran beklemiyorsanız alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bir de zaten iPhone 4S kullandığım için ne alırsam bana uzay teknolojisi gibi gelecektir.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #4 MTBasol dedi: Peki kaç güncelleme daha alır iOS 16 son olur herhalde bana öyle geliyor. Bir de zaten iPhone 4S kullandığım için ne alırsam bana uzay teknolojisi gibi gelecektir. Genişletmek için tıkla... Evet iOS 16 alacaktır en son. Benim tahminim 2023-2024 gibi işi biter. Eğer alabilirseniz 11 alın derim. Daha uzun ömürlü olur. Bir de geniş açılı kamera.
MTBasol dedi: Peki kaç güncelleme daha alır iOS 16 son olur herhalde bana öyle geliyor. Bir de zaten iPhone 4S kullandığım için ne alırsam bana uzay teknolojisi gibi gelecektir. Genişletmek için tıkla... Evet iOS 16 alacaktır en son. Benim tahminim 2023-2024 gibi işi biter. Eğer alabilirseniz 11 alın derim. Daha uzun ömürlü olur. Bir de geniş açılı kamera.