iPhone XR alınır mı?

XR'ın başında X ibaresi olsa da X ile herhangi bir alakası yok. Dolayısıyla kasası ve hatta ağırlığı bile 11 ile aynı. Fakat şu devirde alınmaz, bence 11 de alınmaz.

Katılıyorum. Eski bir iPhone modeline bu kadar para vermek yerine Android'den sürüm ve özellikleri güncel bir telefon almak mantıklı.

XR’ın başında X ibaresi olsa da X ile herhangi bir alakası yok. Dolayısıyla kasası ve hatta ağırlığı bile 11 ile aynı. Fakat şu devirde alınmaz, bence 11 de alınmaz.
sanki özellik olarak bir farklı yok diye biliyorum ama xs xr vs yanlış da biliyor olabilirim kullanmadım çünkü. Bu fiyatlara daha makul android telefonlar var özellik olarak da ama illa ios istiyorsa 1-2 sene idare etsin de diyor ise iphone 11 çok rahat işini görecektir.

illa ios istiyorsa 1-2 sene idare etsin de diyor ise iphone 11 çok rahat işini görecektir.
XR da IOS 18 aldı, ikisine de destek aynı anda kesilecek muhtemelen. 11'in kamerası düşük ışıkta XR'ı ezer bu arada. Ancak ucuz istiyorsa XR alınabilir tabii 8 Plus veya X'den iyidir yine.

Katılıyorum. Eski bir iPhone modeline bu kadar para vermek yerine Android'den sürüm ve özellikleri güncel bir telefon almak mantıklı.
XR kullanıcısı olarak satıp direkt Note 13 Pro+ cihazına geçmeyi düşünüyorum bende.

XR da iOS 18 aldı, ikisine de destek aynı anda kesilecek muhtemelen. 11'in kamerası düşük ışıkta XR'ı ezer bu arada. Ancak ucuz istiyorsa XR alınabilir tabii 8 Plus veya X'den iyidir yine.

XR kullanıcısı olarak satıp direkt Note 13 Pro+ cihazına geçmeyi düşünüyorum bende.

İki cihazda ne durumda bilmiyorum fakat o zaman takas edin hocam :)

Arkadaşlar Note 13 Pro 5G kullanıyorum. IOS'u özlediğim için bütçem de çok olmadığı için uygun fiyata 8 bin bandında XR almayı düşünüyorum 2 yıl idare eder mi beni. En büyük korkum sabah evden 7 de çıkıyorum akşam 5 gibi giriyorum bataryası beni üzer mi? Elimdeki cihazın en sevdiğim özelliği bataryası çok uzun süreler dayanıyor. Dediğim gibi XR tavsiye eder misiniz, güçlendirilmiş batarya taktırabilirim.

Pili tabii ki kullandıgınız cihaz kadar memnun etmez ama akıcılık olarak sizi tatmin eder hala güncellemede alıyor batarya konusunda alınabilecek bir cihaz ama uzun vadeli idare edeceğini pek sanmıyorum.

Pili üzer. Günlük kullanıma uygun cihaz. Gene çok beklentiyle satın almayın ama yaşından daha iyi bir cihaz.
Çok aman aman bi beklentim yok hocam maksat ios olsun.

Kısa süreli kullanılacaksa olabilir fakat eski cihaz olduğu için iOS ve uygulama desteği kesilirse sıkıntı.Alo demeye yarar sonrasında
Henüz o duruma düşecek bir cihaz olduğunu düşünmüyorum ios destegini kesse de uygulamalar kesmez bence 2 yıl daha.

11 de düşünebilirsin X serisini kullanan tanıdıklarımdan hiç olumlu yorum almadım, ekstra olarak kasası da diğer modellere nazaran çok vasat kalıyor. Temiz ikinci el 11 veya 12i düşünmelisin.
Hocam xr aslında x gibi değil de 11 in biraz kısılmış versiyonu gibi.

Arkadaşlar Note 13 Pro 5G kullanıyorum. IOS'u özlediğim için bütçem de çok olmadığı için uygun fiyata 8 bin bandında XR almayı düşünüyorum 2 yıl idare eder mi beni. En büyük korkum sabah evden 7 de çıkıyorum akşam 5 gibi giriyorum bataryası beni üzer mi? Elimdeki cihazın en sevdiğim özelliği bataryası çok uzun süreler dayanıyor. Dediğim gibi XR tavsiye eder misiniz, güçlendirilmiş batarya taktırabilirim.

Alınır şarj anlamında ufak üzer.

Note 13 pro 5g den oldukça memnunum hocam bataryası performansı ekranı vs yetiyor sadece dediğim gibi ios ekosistemini özledim. Bundan önce de 11 kullanıyordum xrla benzer ozellikte olduklari için geçsem mi düşüncesi düştü aklıma.

Bence mantıksız. zaten XR 11 ile aynı telefon 11in farkı geniş açısı ve bataryası başka kayda değer bi farkı yok. Ana kamera sensöründe de kayda değer farkı yok appleın gece çekiminde yazılımla uzun pozlama eklemesi dümeni var sadece. Güçlendirilmiş batarya takıp gayet kullanılabilir fakat şu an elinizdeki telefon ekranından sonra 1950 tüplü televizyona geçmiş gibi olursunuz çünkü ppi değeri korkunç düşük ve oled değil. Ayrıca xs ve 11 prolara göre premium hissiyatı olmayan çok çirkin modeller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı