2021 YKS'de sayısaldan net yapan var mı?

Yks2021Hedef100K

Femtopat
Gençler sıfırdan hazırlanan var mı? TYT 30 AYT 12 falan geliyor, denemeler 2, 3 senedir çalışıyordum o yüzden sınava hazırlıklı değilim temelim pek yok. TYT 30 netin 15'i matematik AYT'ninde 6, 7 tanesi matematik MF 150-200K mümkün müdür? Ortalama 60TYT 30 AYT gerekiyor, sayısaldan yapan var mı bu netlerden?

2021 adına sıfırdan çalışıyorum. Normalde evde yaptığım denemelerden 9-10 netim çıkardı. Ama cuma günü genel deneme olduğumuzda 2.75 netim çıktı.

Karekök 0'a başladım. 100 sayfasını falan çözdüm. 345 ile de yeni nesil çözüyorum.

Ama siz 3 yıldır çalışıyorsunuz. Sıfırdan almanız zaman kaybı olur. Denemelerdeki eksiklerinizi kapatsanız daha iyi olur bence.

AYT tarafım biraz daha iyi diyebilirim. Şimdilik 5-7 net arası gidiyor. O da trigonometri, polinom ve parabol'den geliyor. Temel kavramları sayarsak 2-3 tane de oradan gelir. Ama yanlışlar da olduğu için doğruları yiyor.

Yavaş yavaş yapacağız. Size başarılar dilerim.

Yok efendim ben 3 yıldır dışarıda işte çalışıyorum sınava değil ÜçDörtBeş konuların yarısındayım matematik açısından anlayabiliyorum fen ve Ayt matematik de sıkıntı olurmu sıfırım çünkü fen ve Ayt matematik adına

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı