2021'de 1660S yetersiz kalır mı?

Makaleler
2
Evet sorum bu. RTX'e çok özenmiyorum ama DLSS'yi gerekli buluyorum. Sizce 2021 için AAA oyunlarda veya herhangi bir oyunda 1660 Super yeterli midir? (Ayar düşürmeden). Ya da beni kaç yıl maksimum yüksek ayarlara düşürerek götürür. Yeni oyunların sşstem gereksinimlerini görünce içim bir kötü oluyor ve keşke Haziran'da 400TL daha verip RTX2060 alsaydım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sorum bu. RTX'e çok özenmiyorum ama DLSS'yi gerekli buluyorum. Sizce 2021 için AAA oyunlarda veya herhangi bir oyunda 1660 Super yeterli midir? (Ayar düşürmeden). Ya da beni kaç yıl maksimum yüksek ayarlara düşürerek götürür. Yeni oyunların sşstem gereksinimlerini görünce içim bir kötü oluyor ve keşke Haziran'da 400TL daha verip RTX2060 alsaydım diyorum.

2. el fiyatlar yüksek şu an. Elinizdeki kartı satıp çok zarara giremeden RTX 2060 alabilirsiniz.

2025'e kadar catir catir oynar.

1660 Super güzel kart. Senin beklentine göre değişir ne kadar götüreceği ama RTX 2060, 400 TL farka değerdi.
1500X'im vardı o zaman. Yoksa 400 TL'nin lafını böyle bir parçada yapmak saçma olurdu. keşke 5700XT falan alsaymışım. sonuçta işlemcimi değiştim.
Şu an yeterli. 2 yıl daha yeterli olur diye düşünüyorum. Bu arada eğer Cyberpunk'a kafayı taktıysanız onu baz almayın. Şu anlık optimizasyon özürlüsü bir oyun.
CP 2077'yi 1-2 yıl içinde oynamayı çok düşünmüyorum
Peki ben 3 Fanlı Gaming OC'mi 2800/2700'e satsam (Şu an 3240 TL aynı model) RTX 2060 Super'e geçmeye değer mi?

Şu anki kartım: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti OC GV-N166TGAMING-OC-6GD 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı