2022'de GTX 1660S alınır mı?

Oo siz bayağı ucuza getirdiniz helal olsun.

Peki sizce bu fiyata bu sistem alınır mı? Bence çok iyi.

Yani sadece benim koyduğum işlemci bir tık üstü ve o sistemdeki ekran kartı MSI'ın sorunlu modeliydi galiba @messinicocugu hocam öyleydi galiba bir yardım eder misiniz? :D

12100F alırdım ben oyun için, 10400f kullanıyorum çift mönitör, aynı anda youtube ve oyun bir sıkıntı yaşamadım. Sistem pahalı geldi.

Anladım çünkü verilen cevap çok saçma. @Zerons'ın attığı sistem iyidir. O sisteme yönelebilirsiniz. Eğer bütçeyi 2000TL arttırabilirseniz RX 6600'ü RX 6700 ile değiştirebilirsiniz.
Yok yok o kadar fazla oyun oynamayacağım gta 5 i ilerde belki oynarım ama zula ve euro truck simulator 2 yi oynayacağım kesin onlardan da çok yüksek performans beklemiyorum e sporcu değilim sonuçta yani ama oynarsam hepsini yüksek grafikte oynarım

Oo siz baya ucuza getirdiniz helal olsun

Peki sizce bu fiyata bu sistem alınır mı bence çok iyi
Bunla benzer özelliklerdeki sistemi daha ucuza önceki mesajımda attım, baktınız mı? O paraya RX6700 sistem bulunabilir bütçeniz ne?

Evet baktım bütçem kasa için 13.000 tl falan bir de bu arada bende monitör var 11 yıllık 60 hz yeni monitör almama gerek var mı ?
Bu sisteme dediğiniz monitör yakışmaz hocam, yeni almanızı öneririm. Sistemi RX6700 ve Team 500GB SSD ile alırsanız 13K tutuyor.

Bir oyun oynarken başka bir oyun neden açılsın ki? Bu biraz saçma olmuş.
Yok yok öyle demedim hani bir tane oyun oynuyoruz bir de başka oyun açıyoruz arka planda açık duruyor bunu demek istedim

Bu sisteme dediğiniz monitör yakışmaz hocam, yeni almanızı öneririm. Sistemi RX6700 ve Team 500GB SSD ile alırsanız 13K tutuyor.
Tamamdır peki bu arada benim bir arkadaşım var intel core i5 12400 le r5 5600x arasında kaldı hangisini tercih etse daha iyi olur ekran kartı 3060 ti olacakmış.

Yok yok öyle demedim hani bir tane oyun oynuyoruz bir de başka oyun açıyoruz arka planda açık duruyor bunu demek istedim.

Tamamdır peki bu arada benim bir arkadaşım var Intel Core i5 12400 le R5 5600X arasında kaldı hangisini tercih etse daha iyi olur ekran kartı 3060 Ti olacakmış.

i5 12400 Kullanıyorum 5600X'ten bir tık daha iyiydi galiba i5'i öneririm.

Yok yok öyle demedim hani bir tane oyun oynuyoruz bir de başka oyun açıyoruz arka planda açık duruyor bunu demek istedim

Tamamdır peki bu arada benim bir arkadaşım var intel core i5 12400 le r5 5600x arasında kaldı hangisini tercih etse daha iyi olur ekran kartı 3060 ti olacakmış.
5600x gereksiz pahalı bir işlemci, 12400 daha iyi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı