2021'de hangi Xbox daha uygun olur?

ItsAtakan24

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Biliyorum bu konsol bölümlerinde çok fazla soru ve konu attım. PlayStation'u olsun Xbox'u olsun. Ama bu sefer biraz daha ciddi düşünüyorum.

(Not: Biriktirdiklerimi ikinci elden almayı düşünüyorum).

Şimdi ilk başta söylüyeyim. Ben 15 yaşındayım iş yerimize gidip bazı işlere falan yardım ediyorum. Karşılığında aylık toplam 400 lira alıyorum. Kendimi ufak bir boşluk havasında hissettiğimden ve hayatımda hiç Xbox deneyimim olmadığından ve bazı insanların övmeside sonucunda içimdeki heves arttı. Ve biriktirmeye karar verdim.

Gördüklerime göre o en fazla 9 aylık bir biriktirme şeması çizdim aklımda. Ama modeller ve gelecekleri hakkında birazcık kafam karıştı.

Kısaca düşündüklerim.

Xbox One: Bu çok düşük ihtimal çünkü eskidiğinden endişem var. Ama ucuz ve halen düşünmüyorum değil. Fikirlerinizi veya deneyimlerinizi yazın belki tekrar düşünebilirim.

Xbox One S/X: Evet en güçlü düşündüklerimden biri bu ikisi. S daha ucuz ama oyunlardaki performansından yeterli bilgiye sahip değilim. Eğer elinizde varsa Xbox One S'den aldığınız performansı ve deneyimlerinizi yazarsanız daha iyi karar verebilirim. Malum One S daha uygun. Xbox One X'de benim kafamı karıştırdı o da güçlü düşündüklerimden. Malum o da bayağı sağlam.

Xbox Series S: Bunun ikinci elleri bazı One X'inkiyle aynı para. Bu ise daha güçlü ve en yenilerinden olduğundan bunu da düşünüyorum.

Aslında şöyle de bir fikrim var. Başta Series S'e biriktirerek başlayacağım. Fakat eğer Xbox Series S'lerin fiyatları bir daha artarsa Xbox One S/X'lerden (büyük ihtimal Xbox One X'e) birine biriktirebilirim.

Lütfen fikirlerinizi ve deneyimlerinizi yazmaktan çekinmeyin.

Sağlıklı günler.

Ha bu arada söylemeyi unuttum benim bir de bilgisayarımda var. Hiç fena olmayan iyi çalışan. Ama konsolda daha değişik şeyler oynamayı düşünyorum.
Xbox One konsolları ileriye dönük alınmaz artık. Şimdiden bazı oyunlar One konsollara çıkmamaya başladı. Bence Series S tam size göre. Bir de Game Pass ile kombo yaparsınız, keyfinize bakarsınız.

Evet bunuda düşümüştüm. Aslında Series S'e biriktirmek daha güçlü basan bir fikir aklımda. Ama gelecekte yani bu biriktirdiğim sırada fiyatının yine yükeselebileceğinden korkuyorum.

Ha bu arada söylemeyi unuttum benim bir de bilgisayarımda var. Hiç fena olmayan iyi çalışan. Ama konsolda daha değişik şeyler oynamayı düşünyorum.

Evet bunuda düşümüştüm. Aslında Series S'e biriktirmek daha güçlü basan bir fikir aklımda. Ama gelecekte yani bu biriktirdiğim sırada fiyatının yine yükeselebileceğinden korkuyorum.
Xbox'da bulunan bütün oyunlar PC'de de mevcut. PS5 alabilirsiniz illa almak isterseniz. @360388

Xbox'da bulunan bütün oyunlar PC'de de mevcut. PS5 alabilirsiniz illa almak isterseniz. @360388

Tam olarak değil Xbox'ın bu konu hakkında bir sayfası da var. Hangi oyunların bilgisayar Game Pass'in de hangi oyunların konsol Game Pass'in de olduğunu gösteriyor. Bu bilgisayar Game Pass hakkında da birbdüsümcem olmuştu ufak geçmişte. Controller alıp oynama fikri.

Tam olarak değil Xbox'ın bu konu hakkında bir sayfası da var. Hangi oyunların bilgisayar Game Pass'in de hangi oyunların konsol Game Pass'in de olduğunu gösteriyor. Bu bilgisayar Game Pass hakkında da birbdüsümcem olmuştu ufak geçmişte. Controller alıp oynama fikri.
Game Pass alacaksanız farklı iş. Konsol Game Pass'i çok daha zengin bir kütüphaneye sahip. Abonelik sistemi kullanmayacaksanız PS5 Digital, kullanacaksanız Series S önerebilirim.

Game Pass alacaksanız farklı iş. Konsol Game Pass'i çok daha zengin bir kütüphaneye sahip. Abonelik sistemi kullanmayacaksanız PS5 digital, kullanacaksanız Series S önerebilirim.

Sırf Game Pass üzerine bir sistem kurmayacağım tabii. Ama Game Pass'in de nimetlerinden (özellikle de ilk aldığım aylar oyunlara biriktirirken) yararlanacağım. Dediğim gibi Series S hakkında tek endişelendiğim şey fiyatının ben biriktirirken yine artması. Yoksa direk Series S'e okeyim. Ama ona da bir b planı kurdum konuda gördüğün plan.

Sırf Game Pass üzerine bir sistem kurmayacağım tabii. Ama Game Pass'in de nimetlerinden (özellikle de ilk aldığım aylar oyunlara biriktirirken) yararlanacağım. Dediğim gibi Series S hakkında tek endişelendiğim şey fiyatının ben biriktirirken yine artması. Yoksa direk Series S'e okeyim. Ama ona da bir b planı kurdum konuda gördüğün plan.
Fiyatının artması oldukça zor. Stok krizi olmaz diye düşünüyorum.

Fiyat yükselmez aksine düşer. Bu gidişle 3500₺leri görür sıfır olarak. Xbox One a bir daha dönüp bakılmaz bu tarihten sonra. One X tamamen para israfı. En iyisi yeni nesil Series S almak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı