Xbox One S vs Xbox Series S

2.el konsol almayı düşünüyorum. Series S alırım diye yola çıkmıştım ama görüyorum ki One S 2024'te bile hala iş yapıyor. Oynayacağım oyunlar Forza Horizon 5 FC 25 ve Mortal Kombat gibi oyunlar. Bir de One S eski bir cihaz. Bildiğim kadarıyla One S'e 2025'te yeni oyunlar gelmeyecek. One S'e mağaza desteği kesilir mi? PS4'e mağaza, sunucu desteği devam ediyorken One S'e neden kesilsin? Elimde halihazırda 3 tane 9.Nesil Gamepad var. Bunlar One S ile uyumlu mu? Kararsızım. Ne düşünüyorsunuz?

2.el konsol almayı düşünüyorum. Series S alırım diye yola çıkmıştım ama görüyorum ki One S 2024'te bile hala iş yapıyor. Oynayacağım oyunlar Forza Horizon 5 FC 25 ve Mortal Kombat gibi oyunlar. Bir de One S eski bir cihaz. Bildiğim kadarıyla One S'e 2025'te yeni oyunlar gelmeyecek. One S'e mağaza desteği kesilir mi? PS4'e mağaza, sunucu desteği devam ediyorken One S'e neden kesilsin? Elimde halihazırda 3 tane 9.Nesil Gamepad var. Bunlar One S ile uyumlu mu? Kararsızım. Ne düşünüyorsunuz?

Hocam One S'in ömrü en fazla 1 2 yıl dayanır, Series S'in minimum 5 yılı var.

2.el konsol almayı düşünüyorum. Series S alırım diye yola çıkmıştım ama görüyorum ki One S 2024'te bile hala iş yapıyor. Oynayacağım oyunlar Forza Horizon 5 FC 25 ve Mortal Kombat gibi oyunlar. Bir de One S eski bir cihaz. Bildiğim kadarıyla One S'e 2025'te yeni oyunlar gelmeyecek. One S'e mağaza desteği kesilir mi? PS4'e mağaza, sunucu desteği devam ediyorken One S'e neden kesilsin? Elimde halihazırda 3 tane 9.nesil gamepad var. Bunlar One S ile uyumlu mu? Kararsızım. Ne düşünüyorsunuz?

Hocam bütçeniz nedir 2 hafta önce de kuzenime 2.el bir Series X almıştım 11k ya kol olmadan belki Series X alabilirsiniz.

Bakın şimdi, ikisinde de aynı teknoloji kullanılmadığı için Series S daha mantıklı gibi, Yani Xbox'ta Elden Ring de var ama Xbox One oynatır mı orasını bilemem, kullanan arkadaşlardan birşeyler öğren.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı