Zorlar IPhone'lar uzun süre gidiyor iPhone 7 bile iOS 15 alacak 8 iOS 16-17'yı görür 4 yıldan sonra iOS sürümü eskiyince artık yeni uygulamaları açmamaya başlayacak.
2 ay içinde 5. yılına girecek telefon yerine (hem de 2. el..) 3000 TL civarı bütçede Poco X3/X3 Pro gibi cihazları alsanız çok düşünmeden 3-4 yıl kullanabilirsiniz zaten. Güncel tercihler arasında kalsanız kısa vade kullanacağınız için satarken 2. el durumundan ötürü iPhone alın derdim ama 2-4 yıl sonra 7-9 yıllık olacak cihazın bir piyasası kalmayacak zaten.
2 ay içinde 5. yılına girecek telefon yerine (hem de 2. el.) 3000 TL civarı bütçede POCO X3/X3 Pro gibi cihazları alsanız çok düşünmeden 3-4 yıl kullanabilirsiniz zaten. Güncel tercihler arasında kalsanız kısa vade kullanacağınız için satarken 2. el durumundan ötürü iPhone alın derdim ama 2-4 yıl sonra 7-9 yıllık olacak cihazın bir piyasası kalmayacak zaten.
2 ay içinde 5. yılına girecek telefon yerine (hem de 2. el.) 3000 TL civarı bütçede POCO X3/X3 Pro gibi cihazları alsanız çok düşünmeden 3-4 yıl kullanabilirsiniz zaten. Güncel tercihler arasında kalsanız kısa vade kullanacağınız için satarken 2. el durumundan ötürü iPhone alın derdim ama 2-4 yıl sonra 7-9 yıllık olacak cihazın bir piyasası kalmayacak zaten.