2021'de iPhone 8 kullanılır mı?

UltraViolent

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba. Benim telefonum Honor Play ve hiç memnun değilim. Huawei'in alt markası olarak almıştım ama tam olarak beklentimi karşılamadı. Alalı iki yıl oldu. Babamın da bir iPhone 8'i var ve değiştirmeyi düşünüyor, değiştirdikten sonra bana verecek. Seneye sınav senem ve hiç oyun yüklemeyeceğim (Sınav senem olmasa bile yüklemezdim. Mobil oyun sevmiyorum.). Tek istediğim şey yeterince rahat kullanayım ve yavaşlamasın. Yeteri kadar hızlı olur mu? Küçük telefon takıntım yok aksine hoşuma gidiyor. Lütfen o konuda yorum yapmayın.

Iphone 6S bile yavaşlamadı, bence kullanılır hala.

Hocam alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB 6S kullanıyorum. Tek sıkıntısı hafıza. Yani fikrimce kullanılır.

İphone 6S'in bile güncelleme aldığı dönemde bir de masraf falan da yapmayacaksın bence kesinlikle kullanılır. Fakat tavsiyem baban telefonu değiştirince İphone 8 ile bir iki hafta geçir baktın beğeniyorsun güzel gidiyor tamamen geçersin.

2 3 sene kullan yine kasmaz o telefon işini görürü ben 7 kullanıyorum gayet memnunum güvenlik açısındanda en iyisi iPhone sen IPhone'den şaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…