Merhaba. Benim telefonum Honor Play ve hiç memnun değilim. Huawei'in alt markası olarak almıştım ama tam olarak beklentimi karşılamadı. Alalı iki yıl oldu. Babamın da bir iPhone 8'i var ve değiştirmeyi düşünüyor, değiştirdikten sonra bana verecek. Seneye sınav senem ve hiç oyun yüklemeyeceğim (Sınav senem olmasa bile yüklemezdim. Mobil oyun sevmiyorum.). Tek istediğim şey yeterince rahat kullanayım ve yavaşlamasın. Yeteri kadar hızlı olur mu? Küçük telefon takıntım yok aksine hoşuma gidiyor. Lütfen o konuda yorum yapmayın.
Merhaba. Benim telefonum Honor play ve hiç memnun değilim. Huawei'in alt markası olarak almıştım ama tam olarak beklentimi karşılamadı. Alalı iki yıl oldu. Babamın da bir iPhone 8'i var ve değiştirmeyi düşünüyor, değiştirdikten sonra bana verecek. Seneye sınav senem ve hiç oyun yüklemeyeceğim (sınav senem olmasa bile yüklemezdim. Mobil oyun sevmiyorum.). Tek istediğim şey yeterince rahat kullanayım ve yavaşlamasın. Yeteri kadar hızlı olur mu? Küçük telefon takıntım yok aksine hoşuma gidiyor. Lütfen o konuda yorum yapmayın.
İphone 6S'in bile güncelleme aldığı dönemde bir de masraf falan da yapmayacaksın bence kesinlikle kullanılır. Fakat tavsiyem baban telefonu değiştirince İphone 8 ile bir iki hafta geçir baktın beğeniyorsun güzel gidiyor tamamen geçersin.