2021'de PS3 hala alınır mı?

Yanlış yazmışım, Xbox Series S hem daha iyi, hem de yeni.

Xbox One X daha güçlü diye biliyorum Series S'in güçlü tarafı SSD'si olması.

Yanlış yazmışım, Xbox Series S hem daha iyi, hem de yeni.

Nesi iyi Allah aşkına sıfırı 7000 TL PS4 Pro'nun sıfırı 4000 TL.

Ben 2.el alacağım dedim 2250 TL'ye Xbox One X alacağım.

Son düzenleme:
Xbox One X daha güçlü diye biliyorum Series S'in güçlü tarafı SSD'si olması.

Ben 2.el alacağım dedim 2250 TL'ye Xbox One X alacağım.
Xbox One X, Series S cihazından daha güçlüdür fakat One X destek süresi 3 sene kaldı yani 3 sene sonra oyun çıkmayacak ama Series S cihazına 5 sene falan gelecek.

Xbox One X, Series S cihazından daha güçlüdür fakat One X destek süresi 3 sene kaldı yani 3 sene sonra oyun çıkmayacak ama Series S cihazına 5 sene falan gelecek.

Bence Xbox One X e 3 yıl daha çıkar doğru ama FIFA, pes gibi oyunlar 5 6 sene daha çıkabilir Xbox 360 bile PES 2018 çıktı.

Bence Xbox One X e 3 yıl daha çıkar doğru ama FIFA, pes gibi oyunlar 5 6 sene daha çıkabilir Xbox 360 bile PES 2018 çıktı.
Amaca bağlı aynen öyle ben de spor oyunlarını seviyorum o yüzden PS4 aldım epeyi götürür. Bu arada One X cihazını alacakmışsın sanırım hayırlı olsun çok iyi tercih asla pişman etmez güzel günlerde kullan şimdiden

iyi yorumun için teşekkür ederim

Ayrıca bir şey soracağım Xbox'ta sunucular daha az oluyor diyenler var doğru mu?

Alınır tabii eski neslinde keyfi ayrıdır her zaman. İlla herşey ultra grafik değil, PS3’e ait oyunları oynayabileceğin başka alternatif yok. Emulatör desen stabil değil, ps4 de oynamak istesen mimari olarak çok farklı oldukları için oynayamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…