Xbox One X, Series S cihazından daha güçlüdür fakat One X destek süresi 3 sene kaldı yani 3 sene sonra oyun çıkmayacak ama Series S cihazına 5 sene falan gelecek.
Xbox One X, Series S cihazından daha güçlüdür fakat One X destek süresi 3 sene kaldı yani 3 sene sonra oyun çıkmayacak ama Series S cihazına 5 sene falan gelecek.
Amaca bağlı aynen öyle ben de spor oyunlarını seviyorum o yüzden PS4 aldım epeyi götürür. Bu arada One X cihazını alacakmışsın sanırım hayırlı olsun çok iyi tercih asla pişman etmez güzel günlerde kullan şimdiden
Amaca bağlı aynen öyle ben de spor oyunlarını seviyorum o yüzden PS4 aldım epeyi götürür. Bu arada One X cihazını alacakmışsın sanırım hayırlı olsun çok iyi tercih asla pişman etmez güzel günlerde kullan şimdiden
GTA 5 oynayabilirsin ben oynuyorum ısınma sorunu yok 3 saat oynayınca fanar birzacık fazla dönüyor kullandığım PS (PS3 Slim ) ama GTA 5 sürümü birazcık eski ona göre al bütçen düşükse al güncel futbol oyunuda var FIFA 19 ama tabii ki oyun parasıda var zaten PS 4 Xbox One gibi konsallarda oyun fiyatları çok pahalı Xbox One S de 900TL'ye bile oyun var.
Alınır tabii eski neslinde keyfi ayrıdır her zaman. İlla herşey ultra grafik değil, PS3’e ait oyunları oynayabileceğin başka alternatif yok. Emulatör desen stabil değil, ps4 de oynamak istesen mimari olarak çok farklı oldukları için oynayamazsın.