2021'de PS3 hala alınır mı?

Nesi iyi Allah aşkına sıfırı 7000 TL PS4 Pro'nun sıfırı 4000 TL.
Yanlış yazmışım, Xbox Series S hem daha iyi, hem de yeni.

Xbox One X daha güçlü diye biliyorum Series S'in güçlü tarafı SSD'si olması.

Yanlış yazmışım, Xbox Series S hem daha iyi, hem de yeni.

Nesi iyi Allah aşkına sıfırı 7000 TL PS4 Pro'nun sıfırı 4000 TL.

Ben 2.el alacağım dedim 2250 TL'ye Xbox One X alacağım.

Son düzenleme:
Xbox One X daha güçlü diye biliyorum Series S'in güçlü tarafı SSD'si olması.

Ben 2.el alacağım dedim 2250 TL'ye Xbox One X alacağım.
Xbox One X, Series S cihazından daha güçlüdür fakat One X destek süresi 3 sene kaldı yani 3 sene sonra oyun çıkmayacak ama Series S cihazına 5 sene falan gelecek.

Bence Xbox One X e 3 yıl daha çıkar doğru ama FIFA, pes gibi oyunlar 5 6 sene daha çıkabilir Xbox 360 bile PES 2018 çıktı.
Amaca bağlı aynen öyle ben de spor oyunlarını seviyorum o yüzden PS4 aldım epeyi götürür. Bu arada One X cihazını alacakmışsın sanırım hayırlı olsun çok iyi tercih asla pişman etmez güzel günlerde kullan şimdiden :)

Amaca bağlı aynen öyle ben de spor oyunlarını seviyorum o yüzden PS4 aldım epeyi götürür. Bu arada One X cihazını alacakmışsın sanırım hayırlı olsun çok iyi tercih asla pişman etmez güzel günlerde kullan şimdiden :)

Ayrıca bir şey soracağım Xbox'ta sunucular daha az oluyor diyenler var doğru mu?

GTA 5 oynayabilirsin ben oynuyorum ısınma sorunu yok 3 saat oynayınca fanar birzacık fazla dönüyor kullandığım PS (PS3 Slim ) ama GTA 5 sürümü birazcık eski ona göre al bütçen düşükse al güncel futbol oyunuda var FIFA 19 ama tabii ki oyun parasıda var zaten PS 4 Xbox One gibi konsallarda oyun fiyatları çok pahalı Xbox One S de 900TL'ye bile oyun var.

Alınır tabii eski neslinde keyfi ayrıdır her zaman. İlla herşey ultra grafik değil, PS3’e ait oyunları oynayabileceğin başka alternatif yok. Emulatör desen stabil değil, ps4 de oynamak istesen mimari olarak çok farklı oldukları için oynayamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı