2021'de Roblox oynamak

Sadece jailbreak oynuyordum, bayadır ona da girmiyorum. Bence kitlesi çok kötü.

Vallahi Roblox'a guest olarak başladım ve ardından hesap oluşturdum 2014 de her şey mükemmeldi sonra Roblox değişmeye başladı 2018 de bıraktım sonra 19 da yeniden başladım ve her şey bitti çok kötüleşti.

Robux demişsiniz ama çoğu oyun o kadar da pay to Win değil. Ben oynamaya 2015'te başladım. 20 yaşındayım hala oynuyorum. Konuyu açan arkadaş oyun oynamanın pcyle alakası yok. Bende canavar gibi PC var RDR2'yi 70 FPS'le oynuyorum ama arada canım isteyince Roblox'a girer simülasyon oyunları oynarım. Gerçektende eskiye nazaran oyunlar daha basitleşti. O da oyunun kitlesiyle alakalı. Şu anda YouTube'da aynı şekilde eski YouTuber'lar yok artık kitlesine göre değişiyor her şey. Yeni nesil geldi her şey berbat oldu. 2002'li olarak çocukluğumuzu yaşayabilmişiz. Buna sevinebiliyorum sadece.

Kardeşim ben hala 2 gb ram intel core 2 duo ile robloxu oynuyorum biraz kasıyor ama arkaplan da vpn işlemcinin %100 ünü yiyor ama sen de biraz haklısın ama ben kafama takmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…