2021'de S7 Edge alınır mı ?

DaniloChef

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamünaleyküm. Bundan yaklaşık 3 hafta önce hesabın şifresini ve epostasını degistirdigimden hesaba giremiyorum buradan sormak istiyorum. Sizce 2.el olarak S7 Edge almak ne kadar mantıklıdır? Elimde J4 Core var ve telefon çok takılıyor arama ve WhatsApp dışında her türlü uygulamada zorlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese selamünaleyküm. Bundan yaklaşık 3 hafta önce hesabın şifresini ve epostasını degistirdigimden hesaba giremiyorum buradan sormak istiyorum. Sizce 2.el olarak S7 Edge almak ne kadar mantıklıdır? Elimde J4 Core var ve telefon çok takılıyor arama ve WhatsApp dışında her türlü uygulamada zorlanıyor.
S7 Edge bence alınır hocam.

Annem hala ısrarla Grand Neo kullanıyor. Telefonun bataryası benle aynı boyutta artık.

Pek iyi değil ama hala gideri var götürür.

S7 Edge’te kronik sorun olarak pembe çizgi sorunu var. Alacağınız cihazı detaylı test etmeniz gerekir. 10-15 dakikalık kullanımda bir şey fark etmezseniz ekranın muhtelif yerlerine hafifçe bastırın zira bazen kaybolup tekrar gelebiliyor. Pili takdir edersiniz ki eski cihaz olduğundan değişmesi gerekecektir.

Farklı bir öneri olarak düz S7 veya S8 almanızı öneririm eğer uyguna bulursanız. Edge’in ekranı kavisli olduğu için ekran koruyucu işe yaramıyor ve ekranı kırılırsa satın aldığınız fiyattan daha fazlasına mal olur ekran değiştirmek.

1500TL civarı S8 bulunabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı