Şu an kullandığım sistem çok düşük olduğu halde çok iyi çalışıyor kasma sorunu yaşamadım bu güne kadar oynadığım oyunlarda Far Cry Crysis gibi oyunlar yarı yolda bırakmadı.
Eki Görüntüle 1055730
2 GB ramınız olması üzdü hocam.
Şu an kullandığım sistem çok düşük olduğu halde çok iyi çalışıyor kasma sorunu yaşamadım bu güne kadar oynadığım oyunlarda Far Cry Crysis gibi oyunlar yarı yolda bırakmadı.
Eki Görüntüle 1055730
Hocam keşke maddi durmum olsa da alsam ama Allah'a şükür.
Pandemi vurdu babam annem çalışamıyor maaşlar az az yetmiyor ama olsun böyle iyiyiz Allah şükür.
Coğrafya kaderdir be hocam bir gün umarım ikimizinde güzel bir sistem olur.
8 GB RAM 256 GB SSD ama 256 GB SSD yetmiyor.
Windows 10 Home da performans kaybı yaşar mıyım?8 GB RAM'de bence 8.1'e geçmeye gerek yok. Önceden denemiştim. Şahsen bende Ram kullanımı boşta 8.1'de 1.6-1.8 GB, 10'da ise 2.1-2.3 GB civarı. Hız olarak da pek bir fark hissetmedim. 64 bit versiyonunda 8 GB Ram ile 0.8' GB'lari göremezsiniz. Ram arttıkça kullanımda artar 1.6 GB boşta kullanımız olur en az oda. Ama Windows 10 HOME'a geçmenizi öneririm.
Hayır yaşamazsınız. Tam tersi gereksiz Pro'ya has iş uygulamaları yer kaplamaz, arka planda çalışmaz.Windows 10 Home da performans kaybı yaşar mıyım?
Driver sorunu yaşıyorum RX550 driverı yok mesela sen nasıl çözdün 8.1 de?0.8 GB kadar görmüştüm 8.1 kullanırken. Windows 10 Pro yerine Home geç derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.