2021'de Windows XP kullanan var mı?

Hocam meslek liselerini düşün bir de. Babamdan biliyorum o bilgisayarları, babam meslek lisesinde öğretmen.
Ya o iş kolay, istense bir günde format atıp yeni bir sisteme geçirirsin. Ama bahsettiğim bilimsel laboratuvarlarda o iş zor.

Hocam makineler eski.
Ya o iş kolay, istense bir günde format atıp yeni bir sisteme geçirirsin. Ama bahsettiğim bilimsel laboratuvarlarda o iş zor.
Tabii o iş çok zor laboratuvarlarda.

Screenshot_2021-04-06 2021'de Windows XP kullanan var mı mesajına atılan emojiler.png

Bu ifadeler ne? Neden bu ifadeleri attınız? Arkadaşlar sakin olun. İlim İstanbul değil. Windows 10'un kararlı sürümüne geçen ilk kişilerden biriyim ama. Windows 10 kararlı sürümü çıkmadan önce de ilçemden çoğu kişiye de bilgilendirme yaptım ve birçok kişinin bedavaya geçmesini sağladım.

Eki Görüntüle 960239
Bu ifadeler ne? Neden bu ifadeleri attınız? Arkadaşlar sakin olun. İlim İstanbul değil. Windows 10'un kararlı sürümüne geçen ilk kişilerden biriyim ama. Windows 10 kararlı sürümü çıkmadan önce de ilçemden çoğu kişiye de bilgilendirme yaptım ve birçok kişinin bedavaya geçmesini sağladım.

Ben niye mi attım? Üzüldüm sadece XP'yi kullanan kişi sayısı yavaş yavaş azalıyor diye. Kötü bir niyetim yok hatta iyi yapmışsınız. Ama asıl siz sakin olun. Biraz abarttınız bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı