Hocam size soyle anlatayım Game Pass çok buyuk avnataj alıp o PS4'ü PES 19 mı oynayacaksınız bu biraz gereksız olur he ındırıme falan gırıyor ama onlarda ne kadar karın doyurur tartısılır.
Hocam size soyle anlatayım Game Pass çok buyuk avnataj alıp o PS4'ü PES 19 mı oynayacaksınız bu biraz gereksız olur he ındırıme falan gırıyor ama onlarda ne kadar karın doyurur tartısılır.
Yanı garantı olmaz zaten 2. el aynı şeye geliyor o yuzden bunu onerdım ve benım onerdegım Xbox One S 4 k desteklıyor ve daha kucuk donanımsal olarak da bıraz fark var.
Yanı garantı olmaz zaten 2. el aynı şeye geliyor o yuzden bunu onerdım ve benım onerdegım Xbox One S 4 k desteklıyor ve daha kucuk donanımsal olarak da bıraz fark var.
PS özel oyunları için PlayStation 4' ü tercih edebilirsiniz. Ayrıca online oyunlarda oyuncu sayısı çok daha fazla.
Xbox alınca tabiki online oyun oynayamıyorum oyuncu yok gibi bir sorun yaşamazsınız. Şu anda kullanılabilecek Xbox ise en düşük one s olmalı. Ben hepsini kullandığım için bu öneriyi yapıyorum göz önünde bulundurun.
Xbox one s in birkaç saatlik kullanımda ısınıp kapandığı oldu. Dokununca gerçekten çok sıcaktı.
Tekrar söylüyorum ben hepsini kullanmış biri olarak (PS, Xbox) yerinizde olsam PS 4 alırdım.