2021'de Xbox One X alınır mı?

12Abdullah97

Hectopat
Daha fazla  
Xbox One X sizce hala alınır mı? 2.el olarak 2000-2500 arası buldum 4 5 tane beni 2-3 yıl götürsün yeter zaten oynuyacağım oyunlar pes, FIFA, GTA 5, RDR2, Fortnite, Rainbow6, Witcher 3, drift oynarım çoğunlukla ama evde 4K televizyon var, ondan almaya karar verdim. Çünkü PS4 Pro fiyatları en az 3000TL'den başlıyor zaten bu konsol PS4 Pro'dan daha güçlü.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıl daha oyunların %80'i çıkar. Benim tavsiyem 3500-4000₺ ye sıfır Series S almanız.

Ben 3 yıl sonra üniversiteye geçeceğim o zaman üst düzey bir laptop alacağım(yazılım mühendisliği okuyucağım)amacım 3 yıl beni götürsün sonra zaten laptopta rahatça her oyunu oynarım diye düşünüyorum bunu düşünürsek alınır mı?
Alınabilir. 2000-2500 cihaz temizse uygun bir fiyat. Bütçenizi yükseltme imkanınız varsa 3700-4000 lira civarına sıfır Xbox Series S alabilirsiniz.

Beni istediğim sadece 3veya 4 yıl götürmesi sonra üst düzey bir laptop alacağım.

Ben 3 yıl sonra üniversiteye geçeceğim o zaman üst düzey bir laptop alacağım(yazılım mühendisliği okuyucağım)amacım 3 yıl beni götürsün sonra zaten laptopta rahatça her oyunu oynarım diye düşünüyorum bunu düşünürsek alınır mı?

Beni istediğim sadece 3veya 4 yıl götürmesi sonra üst düzey bir laptop alacağım.

Normalde Series S önerirdim ama 2 bin TL civarına alacaksanız yazdığınız oyunlar ve beklentileriniz için One X de uygun. Third Party oyunlar için 2-3 yıl daha gelir diye düşünüyorum PS4/One oyuncu sayılarından ötürü, fakat Microsoft özel oyunları 2020 için planlanıp ertelenen oyunlar hariç gelmeyecektir artık. Mesela The Medium gelmedi, birkaç aya konsola gelecek Flight Simulator vs. gibi oyunlarda da Xbox One desteği yok. "Xbox upcoming exclusives" gibi bir şey yazarak hangi oyunların geleceğini ve hangi konsollara geleceğine bakabilirsiniz. Yine de yazdığınız oyunlar ve 3 yıl sonra rafa kaldıracağınız düşününce 2 bin liraya One X kötü bir tercih olmaz.

Normalde Series S önerirdim ama 2 bin TL civarına alacaksanız yazdığınız oyunlar ve beklentileriniz için One X de uygun. Third party oyunlar için 2-3 yıl daha gelir diye düşünüyorum PS4/One oyuncu sayılarından ötürü, fakat Microsoft özel oyunları 2020 için planlanıp ertelenen oyunlar hariç gelmeyecektir artık. Mesela the medium gelmedi, birkaç aya konsola gelecek Flight Simulator vs. gibi oyunlarda da Xbox One desteği yok. "Xbox upcoming exclusives" gibi bir şey yazarak hangi oyunların geleceğini ve hangi konsollara geleceğine bakabilirsiniz. Yine de yazdığınız oyunlar ve 3 yıl sonra rafa kaldıracağınız düşününce 2 bin liraya One X kötü bir tercih olmaz.

Cevabınız için teşkkür ederim.

Götürür rahat.

Hocam, 2 yıl daha oyunlar gelir. Spor oyunları daha uzun süre devam ediyor.

Bütün herkese cevapları için teşekkür ederim.
Ha bir de Xbox oyunlarının Türkçe dil desteğinin çok az olduğunu söylediler doğru mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı