2021'de XP kullanıyorum

Gizli sekme değildi. Chrome.
Normalde Chrome'da gizli sekmeden girince Linux gösterir. Gizli sekmede olmadan Linux gösteriyorsa Chrome ile alakalıdır muhtemelen.

@KojiroHyuga04 hocam, en son MS-DOS 6.22 kullandım. Microsoft Disc Operation System yani içinde Windows 3.1 olan. 7 olan büyük ihtimalle 3.11 olan olabilir. Sonra Windows 95 geldi.

@KojiroHyuga04 hocam, en son MS-DOS 6.22 kullandım. Microsoft Disc Operation System yani içinde Windows 3.1 olan. 7 olan büyük ihtimalle 3.11 olan olabilir. Sonra Windows 95 geldi.
Hocam az çok DOS mantığını öğrenmiştim babamdan. Anladığım kadarıyla DOS 7.0 Windows 3.11 oluyor.

Hocam meraktan soruyorum da o zamanlar o işletim sistemleriyle ne yapıyordunuz? Toplama, çıkarma falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…