2021'de XP kullanıyorum

Olabilir hocam. Kullanılmaz diye bir şey yok. Kenarda dursun. Fakat artık Windows 10 zamanı. Ben ilk PC kullanımına DOS ile başladım. Versiyonu 4.01 idi. Sonra Windows 3.1 ile tanıştım. DOS üzerinden Win yazıp Enter deyince geçiyordu. Bir baktık ki Windows 95 gelmiş. DOS falan ortada yok. 98, ME, XP, Vista, 7, 8, 8.1 falan derken 10 geldi. ME, Vista ve 8'i hiç sevmedim. 8.1 güzeldi.

Ben de Windows 19 kullanıyorum ama ne hikmetse Androidden yazıyorum. Oluyor öyle arada. Technopat bozuktur kesin.

Haklısınız ama eskidi görsel bakımdan benim için hoş durmuyor bir de açılış sesi beni korkutuyor o yüzden Windows 10 derim.

Olabilir hocam. Kullanılmaz diye bir şey yok. Kenarda dursun. Fakat artık Windows 10 zamanı. Ben ilk PC kullanımına DOS ile başladım. Versiyonu 4.01 idi. Sonra Windows 3.1 ile tanıştım. DOS üzerinden Win yazıp Enter deyince geçiyordu. Bir baktık ki Windows 95 gelmiş. DOS falan ortada yok. 98, ME, XP, Vista, 7, 8, 8.1 falan derken 10 geldi. ME, Vista ve 8'i hiç sevmedim. 8.1 güzeldi.
Hocam DOS 7.0 kullandınız mı? Babamdan biraz küçük yaştasınız ama çok sistem kullanmışsınız sanırım.

Bu arada şaka bir yana gerçekten XenForo'da bug olabiliyor. Ben telefondan yazıyorken bir keresinde Linux şeklinde gösteriyordu ancak hiç Linux kullanmadım.
Gizli sekmeden girerseniz öyle olması normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı