Belki de bize Windows XP'yi hatırlatmaya çalışmıştır
.
Daha mantıklı açıklaması olamaz.
Daha mantıklı açıklaması olamaz.
Bu arada şaka bir yana gerçekten XenForo'da bug olabiliyor. Ben telefondan yazıyorken bir keresinde Linux şeklinde gösteriyordu ancak hiç Linux kullanmadım.Ben de Windows 19 kullanıyorum ama ne hikmetse Androidden yazıyorum. Oluyor öyle arada. Technopat bozuktur kesin.
Hocam DOS 7.0 kullandınız mı? Babamdan biraz küçük yaştasınız ama çok sistem kullanmışsınız sanırım.Olabilir hocam. Kullanılmaz diye bir şey yok. Kenarda dursun. Fakat artık Windows 10 zamanı. Ben ilk PC kullanımına DOS ile başladım. Versiyonu 4.01 idi. Sonra Windows 3.1 ile tanıştım. DOS üzerinden Win yazıp Enter deyince geçiyordu. Bir baktık ki Windows 95 gelmiş. DOS falan ortada yok. 98, ME, XP, Vista, 7, 8, 8.1 falan derken 10 geldi. ME, Vista ve 8'i hiç sevmedim. 8.1 güzeldi.
Haklısın.Sanal makineden kullanıyor olabilir.
Gizli sekmeden girerseniz öyle olması normal.Bu arada şaka bir yana gerçekten XenForo'da bug olabiliyor. Ben telefondan yazıyorken bir keresinde Linux şeklinde gösteriyordu ancak hiç Linux kullanmadım.
Gizli sekme değildi. Chrome.Gizli sekmeden girerseniz öyle olması normal.
Sanal makine kullansa bile orada XP yazardı. Demek ki şuanda XP'de değil.Sanal makineden kullanıyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.