2022 Clio alınır mı?

İcardiemir99

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar görseldeki yeni, sıfır Clio almak istiyoruz. Fakat joya paramız yetiyor ve biraz araştırdım. Multimedya falan olmaması sinirimi bozdu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-01 044246.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-01 044246.png
    56,1 KB · Görüntüleme: 352
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar görseldeki yeni, sıfır Clio almak istiyoruz. Fakat joya paramız yetiyor ve biraz araştırdım. Multimedya falan olmaması sinirimi bozdu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu tenekeye 390k vermek yerine B6 kasa dolu bir Passat almak çok daha doğru olur.

Hocam, biraz bekleyin diyecem ama, malum fiyatlar iyice tavan yapabilir. Bu aralar ilk kez araba alacak gençlere ötv indirimi gelebilir haberleri geziyor etrafta. Gösterdiğiniz aracı, 2020 modelini cumartesi günü kiraladım, 2 sene önceki modeli böyleyse, 0 olanı kat kat daha iyidir.

Su yakıyor diyebiliriz. Bizde 2013 vardı ön camlar otomatik arka camlar çevirmeliydi. Buradan zaten aracın nasıl bir şey olduğun anlıyorsun. Araba oyuncak gibi bir şey. Hafif olduğundan motor çok yakmıyorda. Ama en azından 2022 model bir araçta tablet olmalı. Bence 2.elden bir şeyler düşürebilirsin. Az yaksın istiyorsan yine Clio'nun eski modellerine bakarsın.

Bence alınır. Sonuçta kendince de olsa güvenlik testleri var. Şuan bu ekonomide herkes yakıt için hareket ettiği için değer düşüncesindeyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı