Arkadaşlar ben sistem toplamak istiyorum şu anki bilgisayarım çok eski. Bende Valorant CS:GO tarzı oyunlar oynamak istiyorum. DDR4 APU sistem toplamakta çok pahalı o yüzden DDR3 bir sistem toplamak istiyorum. Bir 2-3 sene kullanırım. Sizce değer mi?
Kullanım amacına göre. Sadece o iki oyun için yeterli olur eğer düzgün bir ekran kartı ve işlemci ile desteklenirse. DDR3 ile hala 16 GB RAM civarına çıkılabiliyor. Fakat 775 pin işlemci destekli olan DDR3 sistemler var onlardan uzak durun. En kötü 1156 pin bakın.
Kullanım amacına göre. Sadece o iki oyun için yeterli olur eğer düzgün bir ekran kartı ve işlemci ile desteklenirse. DDR3 ile hala 16 GB RAM civarına çıkılabiliyor. Fakat 775 pin işlemci destekli olan DDR3 sistemler var onlardan uzak durun. En kötü 1156 pin bakın.
Günümüzde DDR 5'in çıktığını varsayarsak DDR3 artık son demlerini yaşıyor, ama bulundugunuz durumda bu bütçe için 3.nesil i5 3470 ya da 4.nesil i3 4170 tarz islemcili bilgisayar işinizi gorecektir. Ayrica dediğiniz oyunlar için minunum 16 GB RAM tavsiye ederim.