2022 Honda Accord executive 1.5 alınır mı?

yagizzeness

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Depolama: Kingston NV1 SNVS/500G 500 GB M.2 2280 NVMe SSD + Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran kartı: XFX RX 6600
RAM: 2*8: 16 GB 3200 mhz
Anakart: MSI A520M PRO
Kasa: Xigmatek EN45594
monitor : ASUS 24" VG248QG
Klavye : INCA OPHİRA IKG-444
Mouse : ROG Gladius II Wireless
Kulaklık : HyperX Cloud II
soğutma : ID-COOLİNG SE-224 XTS
WN11
Arkadaşlar selamlar yukarıda sormuş olduğum gibi alınır mı? Çevresinde kullanan var mı? 9 binde hatasız olacak şekilde buldum.

Piyasası pek iyi değil ama alınır hocam. Şimdiden hayırlı olsun :)

Sağ olun çok teşekkür ederim ama şu anlık kesin değil Megane icon sıfırda aklımda var bilmedim zaten halihazırda Megane kullanicisiyim joy olarak bilemedim.

Sağ olun çok teşekkür ederim ama şu anlık kesin değil Megane icon sıfırda aklımda var bilmedim zaten halihazırda Megane kullanicisiyim joy olarak bilemedim.
Megane ile hicbir konuda karsilastirilmaz bile Accord, piyasasi olmadigindan dolayi sadece fiyatlari yakin, Accord'un en cekici yani sorunsuz bir arac olmasi.

1650 hocam lütfen bulup almayın ama... Gönlüm var o araçta 😅
İyi fiyat gibi duruyor ama pazarlik payi varsa yapmaya calisin derim, simdiden gule gule kullanin.

İkisi de güzel araç hocam. Ama bu size kalmış, ben olsam icon alırım bu biraz zevk meselesi gibi.

İcon çok yakışıklı duruyor ama bir tık pahalı gibi ve de bir tık doluluk konusunda sınıfta kalmış gibi elektrikli koltuk istiyorum mesela yok standar olarak. Opsiyon şeklinde alınıyor onu da ekletemiyormuşum falan filan. Hem de Megane sedanlar karsanda üretiliyor benim şu anki aracımda son oyak üretimli acaba karsanda TRIM sesi vs başka problemlerle karşılaşır miyim onu düşünüyorum.

Yani isteklerini karşılayan bir araç almalısın icon dış görünüş olarak daha ağır duruyor ama dediğin gibi doluluk sıkıntısı çekiyor ve fiyatı biraz tuzlu

Megane ile hiçbir konuda karsilastirilmaz bile Accord, piyasasi olmadigindan dolayi sadece fiyatlari yakin, Accord'un en cekici yani sorunsuz bir arac olmasi.

İyi fiyat gibi duruyor ama pazarlik payi varsa yapmaya calisin derim, simdiden gule gule kullanin.

İşte piyasası olmaması sıkıntı hocam elimizde patlamasin araç sonra ben yaklaşık 2,3 senede bir araba değiştiriyorum çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı