Öncelikle tüm arkadaşların eline sağlık. Atılan mesajlara bakılınca sınavın geçmiş senelere göre daha kolay olduğu anlaşılıyor ama 2-3 soru yüzünden yüzdelik dilimler çok fazla etkilenir gibi duruyor. Neyse hakkınızda hayırlısı (LGS'ye geçen sene girdim)
Çok mutluyum, bana direkt sınav kolay geldi. En son denememde 2 doğru yapmıştım (matematik). 1 hafta çalıştım, sınavda 12 soru yaptım en az 9 doğru var. Ne kadar sevindim anlatamam gerçekten, hiç beklemiyordum. Fende 20 soru yaptım fakat ya full ya 18 doğru bekliyorum, Türkçede 20 yaptım, ama ilk soruda çok takıldım cevabı neydi bilen var mı? Bir de hangisi yanlış yazılmıştır cümlesi vardı. Sonuncu şıkkı işaretledim, biraz sallama gibi oldu fakat en azından şansımı deneyeyim dedim. Bu soruları bilen varsa çok yardımcı olmuş olursunuz .
İllaki benden iyi yapan var fakat benim için çok çok iyi oldu. Matematikten 4 yapsam yeter diyordum, o kadar fazla yapınca çok işime yaradı. Bu arada bana bile matematik kolay geldi, birkaç soruda 5 dakika harcamasaydım 15 soru yapacaktım fakat süre yetmedi. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Hayatın sonu değil, kötü alırsanız moralinizi bozmayın.