2022 LGS nasıl geçti?

Türkçede ki grafik sorusunun cevabı neydi acaba Amerika Fransa Gürcistan İtalya'nın bulunduğu.

Bir tane kanal vardı açıklıyordu cevapları tam ismini hatırlamıyorum ama YouTube'da vardı.

Gayet iyiydi. Aslında geçen seneki daha kolay gibi geldi ama, yine de gayet güzeldi. 360 civarı bekliyorum matematikten sadece 4 soru yapabildiğim için.

Anladığım kadarıyla geçmiş senelere göre basit bir sınavmış dediğim gibi bu sınav puan değil sıralama sınavıdır.

Matematik te A kitapçığında 12. soru 2 tane kare vardı sarı mavi mavi olan 2cm yukarı kaydırılıyordu o sorunun cevabı neydi ?

Sınav olmuş bitmiş.
Önemli olan içiniz rahat mı?
Kendinize güveniyor musunuz?
OBP'niz ne durumda?
OBP iyi ise fazla kafaya takmasın. Şahsen ben sınavı kafaya fazla takmamıştım. Çünkü OBP güveniyordum. İstediğim liseye gittim.

Umarım YKS bu sınav gibi olmaz ne 2021 zorluğunda olsun ne 2020 kolaylığında ikisinin ortası bir sınav olur inşallah.

Anladığım kadarıyla geçmiş senelere göre basit bir sınavmış dediğim gibi bu sınav puan değil sıralama sınavıdır.

İçim rahat, OBP 95 civarında, Kendime güveniyorum.

Umarım YKS bu sınav gibi olmaz ne 2021 zorluğunda olsun ne 2020 kolaylığında ikisinin ortası bir sınav olur inşallah.

Aslında zor olması her zaman iyidir hocam çünkü size yanlış yapma imkanı tanır kolay olursa en küçük hatanız da sıralamanız ortalamanın üstünde düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…