2022 model 50. yıl G20 alınır mı?

  • Konuyu başlatan lecx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 812
O bütçede a5 45tfsi alinabiliyor diye biliyorum.



RWD önemliyse G20 yoksa 45TFSI.

Audi A5, Büyük ve ağır bir araç ve A4'ün yol tutuşu A5'e göre bir tık daha iyi.

Arabaya baktım hocam bu da güzel bir arabaymis görünüş olarak G20 falan daha güzel ama Audi de hız konusunda daha iyi bu iki araba arasında gidip geleceğiz yüksek ihtimal.

Hocam yüksek ihtimal G20 alacağız yazılım ile 270 beygire kadar çıkıyor veya arkadaşın önerdiği gibi Audi A4 45 TFSI alacaz ikisi arasında kalsan hangisine karar verirdin önceliğimiz sportiflik ve hız bizim ona göre yanıtlarsan sevinirim.

Sadece hız değil yol tutuşu ve Quattro 4 çeker sistemine sahip BMW G20 ile kıyaslanacak bir araç değil.
 
Alinir binilir, Audi motor ve yol tutus konusunda daha ustun ama ne ic ne dis gorunum olarak 50.yil G20'yi yakalayamaz. Soft yazilimla daha da keyifli olur ayrica G20, motor downgradelenmis 2.0 oldugu icin yazilim potansiyeli cok yuksek.
 
Audi A5, büyük ve ağır bir araç ve A4'ün yol tutuşu A5'e göre bir tık daha iyi.

Sadece hız değil yol tutuşu ve Quattro 4 çeker sistemine sahip BMW G20 ile kıyaslanacak bir araç değil.

A5 daha sert süspansiyonlar kullandığı için daha iyi yol tutuyor, agirlik olarak da unladen haliyle ciddiye bile alinmayacak 50kglik bir fark var. Şasi farkida ayri etken tabii ki.

Bu iddiayi ilk kez sizden duyuyorum bilgiyi nereden edindiniz?

Sportiflik hızsa öncelik G20 daha sportif hissettirir yazılımla daha hızlı olur G20 ben G20 derdim.

Yazılım G20ye özgü değil. Çeşitli sitelerden bakinca yazilimla benzer ve fazlasiyla yakin güçler verildiği zaten görülüyor.

Sportiflik hizsa derken neye dayanarak konustunuz? Hizsa öncelik G20'nin öne çıkan bir yani yok araclarin hizlanma değerleri neredeyse birbirinden farksiz.

G20'yi almaya sebep sayilabilecek tek sportif etken RWD oda kullanan kişi tadini cikartmasini bilirse.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı