2022 yılında Android 4.4.2 ile neler yapılır?

Demorlius

Hectopat
Daha fazla  
Tabletin yeteri ve işlevli Custom ROM olmadiği için orijinalinde kullanıyorum.
2022 yılında desteği kesilmiş bir Android işletim sistemi ile neler yapılır?
Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bir şey yapılmaz, yerleşik tarayıcı system webview olmadığından düzgün çalışmaz, internete bile zar zor girer oda en fazla cromium 81 ile. Destek bu sürüme kadar davam etti sonra bitti. Çoğu uygulama desteği kesti, vanced bile kullanılmıyor. Newpipe var o da bir yere kadar. Varsa custom rom yükleyin, Lollipop olabilir ama lollipop'da cromium 95'te kaldı yine de epey idare eder. Uygulama desteği de kitkata göre çok daha fazla. S3'te lollipop kullanabilsem yapardım ama o kadar yavaşlıyor ki kullanmak imkansızlaşıyor. Diğer sürümler zaten hak getire.

Tabletinin modeli vahiy yoluyla mı ulaşıyor bize? Modelini söylersen Custom ROM önerebilirim. Pardon, yok demişsiniz, görmedim; eğer öyleyse sosyal medyada gezinmek vb işler için kullanabilirsiniz o tableti.

Son düzenleme:
tabletinin modeli vahiy yoluyla mı ulaşıyor bize? Modelini söylersen Custom ROM önerebilirim. pardon, yok demişsiniz, görmedim; eğer öyleyse sosyal medyada gezinmek vb işler için kullanabilirsiniz o tableti.

Pek bir şey yapılmaz, yerleşik tarayıcı System WebView olmadığından düzgün çalışmaz, internete bile zar zor girer oda en fazla cromium 81 ile. Destek bu sürüme kadar davam etti sonra bitti. Çoğu uygulama desteği kesti, vanced bile kullanılmıyor. Newpipe var o da bir yere kadar. Varsa Custom ROM yükleyin, lollipop olabilir ama Lollipop'da cromium 95'te kaldı yine de epey idare eder. Uygulama desteği de kitkata göre çok daha fazla. S3'te lollipop kullanabilsem yapardım ama o kadar yavaşlıyor ki kullanmak imkansızlaşıyor. Diğer sürümler zaten hak getire.

Teşekkürler, sanırım Gmail'lerimi kontrol etmek ve notlar almak için kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı