Android 4.4.2 Chrome ile Technopat Sosyal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyuduğunuz uykudan bir an önce uyanmalısınız bence. Kötü yanlarından başlarsam yarına kadar bitmez. Sosyal'de yüzlerce konu var GM hakkında. Arkadaşların başına gelmeyen sorun kalmamış malesef.

Uyuduğunuz uykudan bir an önce uyanmalısınız bence. Kötü yanlarından başlarsam yarına kadar bitmez. Sosyal'de yüzlerce konu var GM hakkında. Arkadaşların başına gelmeyen sorun kalmamış malesef.
Merhaba kardeşim. Bende aynı telefonu kullanıyordum. Nova launcher ile birlikte kullandığında sıkıntı yaşamadım. İyi taraflarında var mesele kamerası bence gayet yeterli hatta daha iyi diyebilirim. Oyun performansı da iyi ama ısınıyor biraz gerçi rahatsızlık vermiyor. Kötü yanı ise güncelleme desteği yok ve diğer sıkıntılar. Yani bir Samsung S3 veya S4 denir daha iyi diyebilirim.

Ben uykumdan uyandım. sizde bana ELİTE nin yarına kadar sürecek problemlerini yazar mısın
(launcher dışında) ?
Diceksin ki güncelleme almıyor. telefon 1 sene de 5 defa güncelleme aldı.
Bu iki sebepten başka geçerli bi sorun bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizinki özel bir cihaz sanırım. Benim incelediklerimde de arkadaşlarımın kullandıklarında da her yerde optimizasyon sorunu çıkıyor. Konu başlığının yeterince dışına çıktık. Yönetici arkadaşlardan biri rarafından konuşmalarımız farklı bir konu başlığına taşınırsa tartışmaya devam ederim. Taşınmazsa yazdıklarınıza şu an itibariyle cevap vermeyeceğim.

Sizinki özel bir cihaz sanırım. Benim incelediklerimde de arkadaşlarımın kullandıklarında da her yerde optimizasyon sorunu çıkıyor. Konu başlığının yeterince dışına çıktık. Yönetici arkadaşlardan biri rarafından konuşmalarımız farklı bir konu başlığına taşınırsa tartışmaya devam ederim. Taşınmazsa yazdıklarınıza şu an itibariyle cevap vermeyeceğim.
Kardesim hala optimizasyon diyosun. Bendeki ekrani sarariyor, ortadan bukuluyor, sarj girisi bozuk yada cercevesine kartvizit giriyor. Yaziliminda ne var ki normal 4.2 jelly bean.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı