2022 yılında iPhone 6 alınır mı?

Hocam akışı nasıl ve şarjı ne kadar gidiyor.

Hocam PUBG jiroskop var pek oynayan birisi değilim daha çok Brawl Stars oynuyorum neyse akış olarak güzel şarj %10 altına inince malum her telefonda olan kasma meydana geliyor. Şarj desen yani pek oyun oynamazsan 1 gününü rahat çıkarıyor uzun vadeli kullanabilirsiniz kullanım açısından ergonomik eliniz küçükse tam size göre hoparlörü alt tarafta olduğundan dolayı müzik açıyorum arka cebime atıyorum yolda dinliyorum. WhatsApp kullanabiliyorum ileride kullanılamaz haline gelince bunun çözümünü bulacaklarına eminim.
 
İdarelik düşünüyorsanız alınır tabii. Bir süre kullandım, günlük işlemleri çıkarmanıza yeteri kadar yardımcı oluyor. Uzunca bir kullanım sürem olmuştu.
Hafıza olarak ise belirttiğiniz uygulamalarla yeterli olacağını tahmin ediyorum.
 
Aslında 1500 TL’ye kadar temiz 32GB ikinci el 6S’ler var. Yanınıza bilen biri alıp bir kaç telefon görmeye gidebilirsiniz. Ama içiniz rahat etmeyecekse dediğiniz işler için Iphone 6 32GB yenilenmiş bir şekilde alınır. Benim Iphone 6’da PubG oynayan arkadaşlarım bile var hala. Güncelleme olayı biraz düşündürücü ama Whats app desteği olduğu sürece diğerleri çok önemli değil bence. Tarayıcıdan halledilir. 1500 Tlnin üstünü asla vermeyin ama oda yenilenmişi için diyorum. 16 GB idarelik bile olsa asla almayın.
 
WhatsApp'ın falan bir süre sonra desteği kesilecek. İdarelikse alınır ama idarelik alacaksan yenilenmiş yerine 2. el alman daha mantıklı olur.

Whatshappın desteği kesilse bile uygulamayı kullanmaya devam edebilecek iPhone 6'lar, iPhone 4-5 bile whatshapp açıyor hala ve whatshappın şu anda iPhone 4-5'lerde destekleri olmamasına rağmen, ve de whatshappın desteğinin kesilmesine en az 2-3 sene daha var, şurada eski cihazlarda destek kesildi diye bütün telefonalrda kesilcek diye bir düşünceye kapılmayın ve lütfen yanlış bilgi vermeyin, whatshappın iPhone 8 de bile çalışmadığını düşünenler var ya
 

Geri
Yukarı