2022 yılında iPhone kullanmak mantıklı mı?

bruak89

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta da belirttiğim gibi 2022 yılında iPhone kullanmak mantıklı mı?
Sadece fiyatlardan dolayı bu konuyu açtım. Elimde iPhone 12 var. Çok memnunum ancak güncel fiyatına değiyor mu şüpheliyim.
Satıp, 10 bin civarında telefon almanın benim açımdan mantıklı olacağını düşünüyorum lakin bu fiyatlara temiz iPhone maalesef bulunmuyor. Direkt Android telefonlara bakıyorum birkaç alternatif var lakin kafam çok karışık.
Siz ne düşünüyorsunuz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Sadece fiyatlardan dolayı bu konuyu açtım. Elimde iPhone 12 var. Çok memnunum ancak güncel fiyatına değiyor mu şüpheliyim.
Satıp, 10 bin civarında telefon almanın benim açımdan mantıklı olacağını düşünüyorum lakin bu fiyatlara temiz iPhone maalesef bulunmuyor. Direkt Android telefonlara bakıyorum birkaç alternatif var lakin kafam çok karışık.

Beklentilere göre değişir. Sosyal medya ağırlıklı bir kullanım ve ikinci el olayı varsa kesinlikle iPhone dışında bir cihaz alınmamalı ama yeni teknolojiler ve sorunsuza yakın oyun performansı önemli ise Android bir cihaz alınmalı diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar.
Sahsen iOS disinda iPhone almak icin bir sebep gormuyorum. Sosyal medya ve medya tuketimi icin iPhone idealdir. Ancak geri kalan her sey icin hic de iyi oldugunu sanmiyorum.

iPhone modelleri artık çok pahalı.
Samsung s21 ve FE versiyonu bana mantıklı geliyor. Siz ne dersiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı