2022 yılında iPhone XS alınır mı?

yusufirl

Hectopat
Daha fazla  
Artı ve eksi yönlerini belirtirseniz sevinirim.

Fiyata bağlı. Uyguna alınabilirse taş gibi telefon hala.

Hocam ucuza bulursanız(9 bin-11 bin TL arası) alınabilir.Bulamazsaniz Android bir cihaz bakmanızı öneririm.

Fiyata bağlı. Uyguna alınabilirse taş gibi telefon hala.
Bir ay önceki bir forum mesajında ikince el piyasasının 6-7 bin civarı olduğunu gördüm . Beni kaç sene götürebilir ?

Hocam ucuza bulursanız(9 bin-11 bin TL arası) alınabilir.Bulamazsaniz Android bir cihaz bakmanızı öneririm.
2. El fiyatları zaten 6-7-8 arasında gidip geliyor 9-11 arası büyük bir rakam biraz zorlasak o fiyata 2.el 11 bile bulunabilir.

Hocam XS'in 256 GB versiyonları bile sarı sitede 7-8 bandında?
Bu sene 8 serisinin yazılım desteği kesilecek gibi. Yazılım desteği olarak daha 2,5 sene daha rahat güncelleme alır. 5-6 yıl götürecektir genel olarak.

Temizleri 7-8k civarına rahat bulunuyor. 8K üstü para sakın vermeyin XS modeline pil sağlığı ve orijinalliği önemli pil %90 üstü ve Face ID çalışan bir cihaz bakın ve yurt içi olsun.
Haklısınız benim bütçemde o civarlarda yurt dışı olursa tam olarak ne yapmam gerekiyor kayıt açtırma vs. ne kadara patlar?

Haklısınız benim bütçemde o civarlarda yurt dışı olursa tam olarak ne yapmam gerekiyor kayıt açtırma vs. ne kadara patlar?
Yurt dışı almayın hocam geçici kayıta güvenilmez her an devlet kapatabilir. TR cihazı alın diğerleri ile uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…