2022 yılında PS3 alınır mı?

Hayatımda hiç konsol oynamadım ve internetten PS3 almayı düşünüyorum içindeki oyunlarda hoşuma gitti. Sizce alınmalı mı?
Dostum bende seninle aynı durumdayım. Playstation 3 almayı düşünüyorum , bir konsolumuz olsun istiyoruz 15 yıllık bir konsol çok lüks değil yav, ama bize öyle, hayat böyle maalesef. Gta 4 ve Assasins Creedi Türkçe yamayla oynamak istiyorum, kırık olursa birçok oyun kendi dilimizde olucak , harika olur. Ama hala daha pahalı biz öğrenciler için. Ramazanın mübarek olsun , Yüce Allah hepimizin hedeflerini gerçekleştirmesinde yardımcısı olsun. İnşallah alırız, nerden alınıyor acaba.

Evet zaten PS4-PS5 alıncak gibi değil PS3 alıp zaman geçsin istiyorum. Yeni çıkan konsollarda neler neler var PS3'deki oyunlar bile bana lüks geliyor.

Evet zaten PS4-PS5 alıncak gibi değil PS3 alıp zaman geçsin istiyorum. Yeni çıkan konsollarda neler neler var PS3'deki oyunlar bile bana lüks geliyor.
Ne düşünüyon peki ,oyunlar Türkçe yamalı olmalı kesin zaten ve PS3 te kırık olursa daha iyi olur.

Kısa bir bilgi vereyim
Ps3 3 modelden oluşur fat slim super slim fat kasalar cfw(costume firmware)
uyumludur slim kasalar 2xxx modeller uyumludur super slim kasalar ise uyumlu değildir super slim ve 3xxx slim kasaları hen+hfw(hibrit firmware) ile kuracaksınız multiman kurarak oyun yükleyebilirsiniz ps3ün içini karıştırabilirsiniz yok kırık cihaz arim derdine girmeyin kendiniz kırarsınız yada başkasına parayla oyun yükletim falan bu işlere girmeyin hepsi bir arada ve Recep cubidik kanallarından bilgi alabilirsiniz.
Evet ps3 kalitesi kötü evet fps düşük fakat bende sizdenim bende ps3 almak istiyorum param çok fazla değil evet bi PS4 de zar zor yetiyor ama oyunlar oyunlara param yetimicek o yüzden ps3e yöneldim.
Arakadaşım senin dediğinde doğru haklısın fakat bizim böyle bir şansımız yok PS4 aldık diyelim oyunlara ayrı para varcez şimdi e zaten PS4 dü zar zor aldık bide oyun için ayrı mı para biriktircez?
Kesinlikle sana lafım yok dediğin doğru fakat bu arkadaşın durumunu özetledim ve benim.

Neden PlayStation?

Evet oyunları ayrı pahalı zaten ben ps3 slim yada süper slim almayı düşünüyorum.

6 yıldır PS3 sahibiyim bilgisayar oyuncusu olunca 20 FPS 720p Very Very Low oyun deneyimi hiç hoşuna gitmemeye başlıyor. Hayatında hiç oyun oynamamış isen güzel gelebilir ama bak.

6 yıldır PS3 sahibiyim bilgisayar oyuncusu olunca 20 FPS 720p Very Very Low oyun deneyimi hiç hoşuna gitmemeye başlıyor. Hayatında hiç oyun oynamamış isen güzel gelebilir ama bak.
Pc'den önce ps3 sana ps4 gibi gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…