2022 yılında PS3 alınır mı?

Arda454

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2021
Mesajlar
351
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayatımda hiç konsol oynamadım ve internetten PS3 almayı düşünüyorum içindeki oyunlarda hoşuma gitti. Sizce alınmalı mı?
 
Oyun zevkınıze gore degısır hocam mesela ben GTA 4 race drıver Grid oyunlarını oynamayı sevdıgım ıcın PS3 bana gore daha ıyı ama bilgisayarım oldugu ıcın tercıh etmıyorum
 
Reis grafikler kusturuyor bende var nostalji için birebir ama yokluktan ölmek istemiyorsan PS4 tavsiye ederim.
Reis grafikler kusturuyor bende var nostalji için birebir ama yokluktan ölmek istemiyorsan PS4 tavsiye ederim.

Bu arada YouTube'deki videolarda görüntü kalitesi iyi gözüküyor ama gördüğün grafiği çamur gibi düşün.
 
Hocam önceden olsa evet derdim ama günümüz şartlarında bence PlayStation 3'e 1000 1500 TL verilmez biraz biriktirin ve PlayStation 4 alın çok uzun süre sizi götürür bende 3 aldım dört almadan önce özel oyunlar çok keyifli ama bittikten sonra çok sıkılırsın benim gibi grafik takıntınız varsa arkadaşların dediği gibi mideniz bulanır yani.
 
Daha önce ps3 çıktığında ps2 almıştım daha sonra ps4 ve xbox one çıktığında Xbox360 aldım... O kadar pişman oldum ki alt modelleri tercih ettiğim için , arkadaşın gel beraber X oyununu oynayalım diyor oynayamıyorsun , yeni oyun çıkıyor herkes çılgınlar gibi hype içinde sen gariban gariban eski oyunları oynamaya çalışıyorsun , görüntü kalitesi gram tatmin etmemeye başlıyor zaman geçtikte vs vs . Eskiden hata yapmış ve pişman olmuş biri olarak önerim Para biriktirip Series S ya da 2.el PS4 pro vs zorlamanız
 
Daha önce PS3 çıktığında PS2 almıştım daha sonra PS4 ve Xbox One çıktığında XBOX360 aldım... O kadar pişman oldum ki alt modelleri tercih ettiğim için, arkadaşın gel beraber X oyununu oynayalım diyor oynayamıyorsun, yeni oyun çıkıyor herkes çılgınlar gibi hype içinde sen gariban gariban eski oyunları oynamaya çalışıyorsun, görüntü kalitesi gram tatmin etmemeye başlıyor zaman geçtikte vs. Eskiden hata yapmış ve pişman olmuş biri olarak önerim para biriktirip Series S'ya da 2.el PS4 Pro vs zorlamanız.

Altına imzamı atarım.
 

Geri
Yukarı