2022 yılında S10+ kullanılır mı?

sinanaltinari

Decapat
EasyCep üzerinden yenilenmiş S10 Plus satın aldım 10 gündür kullanıyorum Redmi Note 8 Pro'dan geçtim bu cihaza ne kadar doğru yaptım bilmiyorum güncelleme konusundan dolayı. Ev kullanımında 6 saat okulda ve stajdayken 4.5 saat ekran süresi alıyorum. Bu süreler normal midir? Bildirim panelinde simgelerin koyu bir izi ve ekranın üst çeyrek kısmında çok hafif bir sararma var ısınmadan dolayı bu sanırım. Bunlar artar mı acaba? Dynamic AMOLED'de burn in sorunu kalktı diyenler görmüştüm yanlış bilgi mi? Bu cihazı hâlâ kullanan varsa görüşlerini paylaşabilirse sevinirim. En az 2 yıl daha götürür mü onun endişesindeyim.

Ekranı sürekli tam parlaklıkta kullanma. Otomatik parlaklık ayarlı olsun. Ana ekran duvar kağıdını da ara ara değiştir. S10, Note 8 Pro modelinden de daha iyi cihaz genel olarak.

Otomatik parlaklık ayarlı yarıdan yukarı çıktığında azaltıyorum. Ana ve kilit ekranından duvar kağıdı düz siyah. Buna rağmen bu bahsettiğim izler artabilir mi? Ve sizce bu cihaz günlük kullanım için 2-3 yıl idare edebilir mi? Exynos 9820 bazen gereksiz yere çok ısınıyor.

@sinanaltinari Evet günlük kullanımda 2 3 yıl idare eder. 9820 aşırı ısınan bir model değil, telefonun yapısı gereği ve de güçlü bir işlemci olması nedeniyle ısıyı hissettirmesi normal.

Buna rağmen bu bahsettiğim izler artabilir mi?
Cihazında yanık var mı?

@sinanaltinari Cihazında yanık var mı?

Daha önce karşılaştığım yanıklar gibi değil. Kapatma tuşuna basılı tutunca çıkan ekranda bildirim panelindeki simgelerin koyu gri izleri var ama normalde şu an beyaz o simgeler. Daha önce kullanan kişi karanlık modu kullanmamış galiba ondan kalma bu izler ama rahatsız etmiyor. Ve telefonun üst çeyrek kısmında alta nazaran çok hafif bir sararma var. Tüm bu dediklerimi sadece kapatma ekranında fark ettim hiçbir test uygulamasında vs göremedim dediklerimi.

S10+ güncellemesi kesilene dek kullanılır. Kesildikten sonra da kullanılır. Halen aşırı güçlü bir cihaz, kamerası da gerçekten mükemmel. Bu modellerin tek sorunu ekranlarındaki yanıklar, onun dışında tek bir sorun dahi yok. Note 8 Pro'dan, S10+ gibi bir canavara geçmek, çağ atlamakla aynı şey bence.

S10+ güncellemesi kesilene dek kullanılır. Kesildikten sonra da kullanılır. Halen aşırı güçlü bir cihaz, kamerası da gerçekten mükemmel. Bu modellerin tek sorunu ekranlarındaki yanıklar, onun dışında tek bir sorun dahi yok. Note 8 Pro'dan, S10+ gibi bir canavara geçmek, çağ atlamakla aynı şey bence.

Siz kullandınız mı veya kullanıyor musunuz? Dynamic AMOLED'de yanık sorununun bittiğini yazan forumlar olmuş bendeki yanık da üstte bahsettiğim şekilde garanti bitmeden ekran değişimine göndereceğim zaten de bendeki mi anormal onu çözemedim. Bugün mat nano ekran koruyucu çektirdim bahsettiğim sarımsı görüntü ve bildirim panelindeki izler artık en az şekilde fark ediliyor. Sanırım cihaz Android 13 alamayacak seneye bu zamanlara kadar ne kadar güvenlik güncelleştirmesi alırsa yanıma o kâr kalacak 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı