2022 yılında Windows 7 hala kullanılır mı?

Ben şu an eski PC de kullanıyorum ama bu yaz Windows 10 olacak oda.
Ama temel ihtiyaçlar için olan bir PC de kullanılabilir.

Bu kısma nereden bakabilirim?
isminin altında yazıyor
Nasıl yani neden 6 ay sonra fark ettinki?
64 Bit kullanıyorum da neden sordun ki?
Şuan Microsoft Edge'den yazıyorum.
çünkü 6 ay sonra windows 8.1 kafayı yedi kendi kendine reset atıyodu
1653942574228.png

Sen ise Android bir telefondan Chrome 101.0.0.0 sürümü kullanıyosun :D

Bizim okulun akıllı tahtalarında kullanıyorlar :D Tabii her yerdenhata vermesi, çoğu programı desteklememesi ayrı mesele. Okulumuzda bilişim hocası yok ve tahtalara bakılmıyor. Bizim sınıfın tahtasıyla ilgileniyorum ben, en azından diğer sınıfların tahtalarından iyi durumda. Bence kullanılmaz. Sistem kaldırmıyorsa modlanmış Windows 10 ve 11'e, olmadı Windows 8.1'e eğer o da olmazsa bir Linux dağıtımına geçmek daha mantıklı.
Hocalar daha yanlışlıkla Chrome'u tam ekrana alınca fişten çekerken Linux mu kullancak :D
Merhabalar. Arkadaşlar benim ekran kartım yok. Bu yüzden VIA Chrome 9 adlı bir şey kullanıyordum ve işimi görüyordu. Ben Windows 7'den Windows 10'a geçiş yaptım birkaç ay önce. Fakat Windows 7'de CS1.6 da 80-90 FPS alırken Windows 10'da 20 FPS aldım. Sonradan fark ettim sıkıntı S3 Graphics VIA Chrome 9 yüzündenmiş. Windows 10'a VIA Chrome 9 yüklemeye çalıştım olmadı.
Sonra belki olur diye Windows 8.1 kurdum. Ama yine işe yaramadı. Yüklenmedi VIA Chrome 9. Zaten tek amacım sıkılınca oyun oynamaktı. Yüklüyordum 1 FPS bile alamıyordum. Bu günde Windows 7 geçtim ve anında yüklendi. Şu an 70-99 arası FPS alıyorum CS 1.6'da ve başka oyunlarda da iyi FPS alıyorum. Fakat bazen nedense Windows 7'de takılmalar oluyor. Ve Windows 7'nin en sevmediğim özelliği ise hataları. Her şeyde hata verir. Ama bir an şunu fark ettim. Acaba 2022 yılında Windows 7 hala kullanılabilecek bir durumda mı?
Hızlı cevap verirseniz mutlu olurum.
OgnitorenKs'nin 8.1 için olan Performans sürümünü öneririm.

Merhaba. Arkadaşlar benim ekran kartım yok. Bu yüzden VIA Chrome 9 adlı bir şey kullanıyordum ve işimi görüyordu. Ben Windows 7'den Windows 10'a geçiş yaptım birkaç ay önce. Fakat Windows 7'de CS1.6 da 80-90 FPS alırken Windows 10'da 20 FPS aldım. Sonradan fark ettim sıkıntı S3 Graphics VIA Chrome 9 yüzündenmiş. Windows 10'a VIA Chrome 9 yüklemeye çalıştım olmadı.
Sonra belki olur diye Windows 8.1 kurdum. Ama yine işe yaramadı. Yüklenmedi VIA Chrome 9. zaten tek amacım sıkılınca oyun oynamaktı. Yüklüyordum 1 FPS bile alamıyordum. Bu günde Windows 7 geçtim ve anında yüklendi. Şu an 70-99 arası FPS alıyorum CS 1.6'da ve başka oyunlarda da iyi FPS alıyorum. Fakat bazen nedense Windows 7'de takılmalar oluyor. Ve Windows 7'nin en sevmediğim özelliği ise hataları. Her şeyde hata verir. Ama bir an şunu fark ettim. Acaba 2022 yılında Windows 7 hala kullanılabilecek bir durumda mı?
Hızlı cevap verirseniz mutlu olurum.

Linux kullan sana tavsiyem. Linux Mint ile başla önce sonra Ubuntu vs derken; Arch Linux veyahut Debian kur sonra.

Kanka ben bir kez Ubuntu kurdum. Ama gerçekten kullanmakta çok zorlandım. Hani Windows'a o kadar alışmışım ki Linux bana çok yabancı geliyor. Sıcak bakmıyorum Linux kurmaya.

Ubuntu değil de böyle Xfce teması kullanan Linux Mint ile başlayabilirdin. Şahsen ben öyle başladım ve şu an halen kullanmaktayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı