2022 yılında Windows 7 hala kullanılır mı?

Ben şu an eski PC de kullanıyorum ama bu yaz Windows 10 olacak oda.
Ama temel ihtiyaçlar için olan bir PC de kullanılabilir.

Bu kısma nereden bakabilirim?
isminin altında yazıyor
Nasıl yani neden 6 ay sonra fark ettinki?
64 Bit kullanıyorum da neden sordun ki?
Şuan Microsoft Edge'den yazıyorum.
çünkü 6 ay sonra windows 8.1 kafayı yedi kendi kendine reset atıyodu

Sen ise Android bir telefondan Chrome 101.0.0.0 sürümü kullanıyosun

Hocalar daha yanlışlıkla Chrome'u tam ekrana alınca fişten çekerken Linux mu kullancak
OgnitorenKs'nin 8.1 için olan Performans sürümünü öneririm.

Linux kullan sana tavsiyem. Linux Mint ile başla önce sonra Ubuntu vs derken; Arch Linux veyahut Debian kur sonra.

Linux kullan sana tavsiyem. Linux Mint ile başla önce sonra Ubuntu vs derken; Arch Linux veyahut Debian kur sonra.

Kanka ben bir kez Ubuntu kurdum. Ama gerçekten kullanmakta çok zorlandım. Hani Windows'a o kadar alışmışım ki Linux bana çok yabancı geliyor. Sıcak bakmıyorum Linux kurmaya.

Kanka ben bir kez Ubuntu kurdum. Ama gerçekten kullanmakta çok zorlandım. Hani Windows'a o kadar alışmışım ki Linux bana çok yabancı geliyor. Sıcak bakmıyorum Linux kurmaya.

Ubuntu değil de böyle Xfce teması kullanan Linux Mint ile başlayabilirdin. Şahsen ben öyle başladım ve şu an halen kullanmaktayım.

Screen shot atabilir misiniz PC masaüstünüzün?
Merak ettim.

Screen shot atabilir misiniz PC masaüstünüzün?
Merak ettim.

Atarımda Linux'da istediğiniz gibi kişileştirebiliyorsunuz. Ben Debian'ın sade Xfce arayüzünü kullanıyorum. Ama tarayıcınızdan onlarca masaüstü görüntüsü bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…