Dershaneye bence denemesi için kayıt olunmalı. Çok para zaten o ortam evde de kurulabilir. Kuramayacak olan varsa da zaten üniversite okumamalı.Keşke dershaneye gitmeseydim diyorum...
Meslek lisesi stajı ile uğraşırken hem de sözel olarak YKS'ye hazırlandım ve dershaneye gittim. Minimum Dokuz eylül Üniversitesi'ni kazanmam gerekiyor YKS 2022'de.
Kazanamazsam ailem beni geri zekalı olarak tanımlayacak ve mezuna kalmama izin vermeyecek. Muhtemelen meslek lisesi bonusumun olduğu bir bölüme zorla yollayacaklar.
Seneye girecekler şimdiden başlarsa yetişir mi sizce hocam?
Bişey sorabilir miyim.Dershaneye bence denemesi için kayıt olunmalı. Çok para zaten o ortam evde de kurulabilir. Kuramayacak olan varsa da zaten üniversite okumamalı.
Staj ile uğraşırken disiplinimi koruyamam diye yazılmıştım ve matematiğimi telafi etmeyi umuyordum. Fakat bilmediğim iki şey vardı:Dershaneye bence denemesi için kayıt olunmalı. Çok para zaten o ortam evde de kurulabilir. Kuramayacak olan varsa da zaten üniversite okumamalı.
2-) stajın bu kadar ağır olacağını düşünmedim, zamansızlıktan çalışmadım ve matematikte yaptıklarımı unuttum.
İşin kötü yanı dershane TYT Matematiği 1. dönemde bitirmişti, 1. dönem çalıştığım deponun şartları baya kötüydü.AYT de çalıştığım çoğu konuyu tamamen unutmuşum gibi oluyorum bende de var aynı sorun TYT'den çıktıktan sonra tam tekrar yapacağım AYT'ye girip 0 çekerim şu halimle. Ya da birkaç gün soru görmeyince kafa öyle algılıyor bilemedim.
Ezber yapmayı çok severim, mezuna kalırsam AYT'de fulle yakın yapabileceğime inanıyorum.@Turgineer sözelde derece yapmak için fule yakın yapmak gerekiyor. Kaldı ki ona rağmen gelen sıralamalar 6-7 bin aralığında falan.
Üzüldüm de şurada sınava da 2 gün kaldı.İşin kötü yanı dershane TYT matematiği 1. dönemde bitirmişti, 1. dönem çalıştığım deponun şartları bayağı kötüydü.
Bazıları matematiği tamamen boş bırakıyor da yanlış yaptıkları, herkesin yapabileceği 5-6 soru oluyor zaten.En kötü olasılığı hesaplıyorum.