2022 YKS'ye gireceklere başarılar

Keşke dershaneye gitmeseydim diyorum...
Dershaneye bence denemesi için kayıt olunmalı. Çok para zaten o ortam evde de kurulabilir. Kuramayacak olan varsa da zaten üniversite okumamalı.

Sınavdan çok kötü yaptığım zaman ailemin yüzüne bakamayacak oluşum beni geriyor. Umarım AYT kısmı için Mat'ı biraz kolaylaştırıp fen derslerini biraz daha zor yaparlar ki orantı olsun.

Seneye girecekler şimdiden başlarsa yetişir mi sizce hocam?

Bende hem staj hem iş yaptım iş çıkış sürem çok uzun olduğu için bir dershaneye gidemezdim evde zor uyuyacak vakit buluyordum buna rağmen gece 3 gece 4'lere kadar ders çalıştım 2 saat uykuyla tekrar işe gittim aile baskısı yok ama ben bu kadar emeğimin karşılığını alamazsam üzülürüm. Nankör bir sınav bu ama yapmak zorundayız.

Seneye girecekler şimdiden başlarsa yetişir mi sizce hocam?

Rahat yetişir 1 senede.

Dershaneye bence denemesi için kayıt olunmalı. Çok para zaten o ortam evde de kurulabilir. Kuramayacak olan varsa da zaten üniversite okumamalı.
Staj ile uğraşırken disiplinimi koruyamam diye yazılmıştım ve matematiğimi telafi etmeyi umuyordum. Fakat bilmediğim iki şey vardı:

1-) TYT Matematik yapmadan, ezber abanarak da yüksek dereceler yapılabilir.

2-) Stajın bu kadar ağır olucağını düşünmedim, zamansızlıktan çalışmadım ve Matematikte yaptıklarımı unuttum.

Son düzenleme:
2-) stajın bu kadar ağır olacağını düşünmedim, zamansızlıktan çalışmadım ve matematikte yaptıklarımı unuttum.

AYT de çalıştığım çoğu konuyu tamamen unutmuşum gibi oluyorum bende de var aynı sorun TYT'den çıktıktan sonra tam tekrar yapacağım AYT'ye girip 0 çekerim şu halimle. Ya da birkaç gün soru görmeyince kafa öyle algılıyor bilemedim.

@Turgineer sözelde derece yapmak için fule yakın yapmak gerekiyor. Kaldı ki ona rağmen gelen sıralamalar 6-7 bin aralığında falan. 10 matematik yapıp sıralama neden ilk bin içerisinde olmasın? Azla yetinmeyin hiçbir zaman için yapabildiğinizin en iyisini yapın her zaman için.

İşin kötü yanı dershane TYT Matematiği 1. dönemde bitirmişti, 1. dönem çalıştığım deponun şartları baya kötüydü.

2. dönem depo daha iyi bir yere taşındı. Fakat hala yorucu olduğu gerçeğini pek değiştirmedi.

@Turgineer sözelde derece yapmak için fule yakın yapmak gerekiyor. Kaldı ki ona rağmen gelen sıralamalar 6-7 bin aralığında falan.
Ezber yapmayı çok severim, mezuna kalırsam AYT'de fulle yakın yapabileceğime inanıyorum.

Elbette matematikde en azından kolay soruları yapıp boş yere net kaybetmek istemem. En kötü olasılığı hesaplıyorum.

İşin kötü yanı dershane TYT matematiği 1. dönemde bitirmişti, 1. dönem çalıştığım deponun şartları bayağı kötüydü.
Üzüldüm de şurada sınava da 2 gün kaldı.
En kötü olasılığı hesaplıyorum.
Bazıları matematiği tamamen boş bırakıyor da yanlış yaptıkları, herkesin yapabileceği 5-6 soru oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…