2022 YKS'ye gireceklere başarılar

@Jave sen kazanabilecek misin? Durumlar nasıl?

Üzüldüm de şurada sınava da 2 gün kaldı.

Bu sene için TYT matematikten ümidimi kaybedeli çok oldu.

Tarih ve Coğrafyada iyiyim. Şu an edebiyattan daha fazla net yapmak için uğraşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sene gireceğim. AYT'yi halletmeye çalışıyorum.
İnşallah kazanırsın sevdiğin kızla beraber aynı şehirde, o hissi zamanında yaşadım. İyi bilirim.
@Turgineer hayırlısı olsun kardeşim.

Bu sene için TYT Matematik'den ümidimi kaybedeli çok oldu.

Tarih ve coğrafya'da iyiyim. Şu an Edebiyat'tan daha fazla net yapmak için uğraşıyorum.

Meslek liseliler için zor bir durum bu ya sen git 10 saat çalış üstüne bir de evde ders çalış olacak iş değil kafan almıyor zaten. Hayırlısı olsun hocam umarım istediğiniz olur bir sene daha uzamaz bu çile.

@429905 bu arkadaşa demiyorum da meslek lisesi öğrencilerine birçok sefer diyorum eğer üniversite hayaliniz varsa açık liseye geçin falan falan diye de yok hocam meslek lisesi diploması önemli cart curt diyorlar. Evet kardeşim, çok önemli :D Düz açık lise diploması almaktansa meslek lisesi diploması alalım diyorlar.

Meslek liseliler için zor bir durum bu ya sen git 10 saat çalış üstüne bir de evde ders çalış olacak iş değil kafan almıyor zaten. Hayırlısı olsun hocam umarım istediğiniz olur bir sene daha uzamaz bu çile.
Edebiyatın yarısına dahi gelemedim, ciddi eksikliklerim var ve açıkcası gerçekten bana güzel imkanlar sunacak bir üniversiteye gitmek istiyorum. Bu sene anca kötü bir vakıf üniversitesine tam burslu girerim ya da bana pek fazla şey katmayacak devlet üniversitesine.

İstanbul Kültür ilk 10 bin sıralamadan alıyor. Ben ise bu sene anca ilk 83 binden alan Dokuz Eylül Üniversitesi'ne gidebilirim.

Benim bu sene yaptığım en büyük hata, gereksiz yere ailemi "kazanacağıma" ikna etmemdi. Aslında son 1 aya kadar inanarak çalışıyordum ama son ay ilk 10 bin hedefimi başaramayacağımı fark ettim, motivasyonumu kaybettim.

Düz açık lise diploması almaktansa meslek lisesi diploması alalım diyorlar.
Bu konuda pişman değilim. Okulumu üçüncülük ile bitirdim (meslek sınavımda tökezlemeseydim birinciydim tüh).

Ama cidden olmuyormuş.

Birinci olarak bitirebilseydin avantajlıydı da sağlık olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı