2022'de 3DS alınır mı?

Dyvanx

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2020
Mesajlar
529
Çözümler
1
Nintendo oyunlarının bir kısmını seviyorum. Özellikle Pokemon ve Zelda'yı. PS3'mü satıp almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Alınırsa hangi model alınmalı (Fiyat/performans) olarak?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben alalı 2-2,5 sene oldu ve gayet memnunum. Önerim alacaksan XL veya New XL olanı al. normal olanı alma. Yalnız fiyat olarak sahibenden de ...sını çıkartmışlar. Ben 900e almıştım birebir aynısına 2600 istiyorlar, bana aldığım kişi animal crossing ve bir adet de çanta hediye etmişti kolay taşınması için. Kapağın biraz çizik olması dışında pek sıkıntılı bir şeyi yoktu benim aldığımın.

Edit; Letgoda 900e bulunabiliyor ama araştırma işi sana kalmış. Mümkünse elden kontrol edip al.
 
Ben alalı 2-2, 5 sene oldu ve gayet memnunum. Önerim alacaksan XL veya New XL olanı al. Normal olanı alma. Yalnız fiyat olarak sahibenden de...sını çıkartmışlar. Ben 900e almıştım birebir aynısına 2600 istiyorlar, bana aldığım kişi animal crossing ve bir adet de çanta hediye etmişti kolay taşınması için. Kapağın biraz çizik olması dışında pek sıkıntılı bir şeyi yoktu benim aldığımın.

Edit; Letgo'da 900e bulunabiliyor ama araştırma işi sana kalmış. Mümkünse elden kontrol edip al.

Çok teşekkür ederim hocam. New XL almak istiyorum IPS panel varmış sanırım. Techophatda bir arkadaş 1600 TL'ye satıyor old 3DS XL + 1 çanta. Oradan alacağım ucuz bulamazsam.
 
Kıracaksan konsolu, bölgeyi USA yap. Benim EU idi sırf smt 4te dlcleri görmüyor diye netten baka baka bölgeyi USA'ya çevirmiştim. Tabi saveleri vs yedekleyerek. Orjinal kullanacaksan dememişim say bunu...
 
Kaç senelik konsol 3DS kesinlikle o kadar para etmez.

Hocam doğru diyorsunuz lakin kimse ucuza satmıyor. Millet çok fazla pahalıya satıyor New ve old 3DS XL'a sahibinden ve Letgo üzerinden bakın çok abartı fiyatlara satıyorlar. Uygun fiyata bulursam alacağım lakin zor bulması.
 
Az bulunduğu için fiyatları uçmuş durumda, 1000 liradan fazla etmez normal 3ds'ler, o da temizse. Hele old 2ds, taş çatlasa 600-700 lira edecek bir cihaz.
Adam cwf attı diye 2000 lira istiyor ya kalemsiz, kozmetik olarak 5/10 alacak old 3ds'e, ahah.
He alınır mı? Dediğim gibi 1000, hadi 1200'e bulunursa evet, oyunları müthiş eğlenceli, bugüne kadar en sevdiğim konsollardandır 3ds.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı