2022'de GTX760 alınır mı?

Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS Prime A320M-K
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
RAM: GSkill Ripjawvs 8GB 3600 MHz x2
ROM 1 (C:): SanDisk SSD Plus 240GB (SSD)
ROM 2 (D:): Toshiba DT01ACA100 1TB (HDD)
Ekran Kartı: XFX RX 6600XT SWIFT 210 8GB
Kasa: Power Boost VK-G3621C
PSU: Corsair CV550 550W 80+ Bronze
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller! https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-256bit-ekran-karti-gtx-760-1041147655/detay/

İlandaki ekran kartını almayı düşünüyorum, monitörüm VGA çıkışlı ama arkadaş yanında VGA - HDMI dönüştürücü verebileceğini söyledi. Sizce 950TL'ye bu ekran kartı alınabilir mi? Mining yapılmadığını ve aktif bir şekilde kullandığını herhangi bir sorunla karşılaşmadığını söyledi. Açıkçası 950TL benim için verilebilecek bir para çünkü bu ekran kartı neredeyse 10 yıllık ve performansı GTX 1050 Ti'ya yakın, GTX 1050'den daha iyi (kullanan birkaç arkadaşımdan duyduklarım). Sizce nasıl, alınabilir mi? Yüz yüze alacağım için FurMark testlerini vs. de yaptıracağım onun dışında yapılması gereken bir test prosedürü var mıdır? Fikir verirseniz sevinirim.

100 TL pazarlık payı bırakmış olabilir, uzun süre beklediği veya sabrı kalmadığı için elden çıkarmak istiyor olabilir, ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum en azından.
Fiyat bir anda 850TL'ye indi, şüphelenmeli miyim? Yoksa satıcının iyi niyeti veya acelesi mi diyelim?

Dikkatli olun iyice test edin kartı FurMark testine sokun biraz oyun falan oynayın sıcaklıklarına bakın kart daha önce açılmış mı her şeyi sorun açılmamış falan derse arkada ki banta bakın.
GTX 760'ın açılmamış olma ihtimali daha berbat bence açılmış olmasından.

Macun için açmış olabilir fakat adamı denesin doğru mu konuşuyor diye.

Blower fan ve eski mimari + sürücü desteği yok. Varsa GTX 950 daha mantıklı olabilir. RX 560 olmaz ama onu da zorlayın 560 en güzeli olur.
Bütçem kısıtlı, beni 1-1.5 yıl bile götürse yeter. O zaman para biriktirip yenisini alabilirim.

Tanıdığım bir ekspertizci yok Adam bilgisayarınızı getirin yerinde test edin dedi ama otobüsle gideceğim için öyle bir şansım yok, bu tavrı bana bir tık daha güven verdi açıkçası. Sanırım satın alacağım.

Hocam paranız yoksa bile özellikle eski kartlar sıkıntılı. Haziran 2013 diyoruz 9 yıldan fazla olmuş. Chip veya VRAM arızaları çıkabilir. GTX 1050-RX460 öneririm. Eğer yok dersen Furmark testi iste özellikle test açıkken video şeklinde ekran kartını göstersin. 10 dakika sonra video çekemeye başlasın.

Not: Testi sen yapacaksan nokta atışı olur 15DK bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…