2022'de hala PS 4 alınır mı?

Bence 3 alınır da 4 alınmaz. Çünkü 3 'de malum yöntemle mis gibi bütün oyunları oynuyorsun.

Ancak bence gamepass gibi bir nimete sahip olduğu için xbox one s daha mantıklı.
Ayrıca ekran görüntüsündeki makina teşhir ürünüymüş.
Bu yaz olması lazım ps'e de gamepass sistemi gelecek ps plus üzerinden. Oyunlar çok zengin.
Yeterince iyi olursa xbox ile arasındaki farkı kapatır diye düşünüyorum.

ilgili link:

Evet haklısın ama bütçem en fazla 5000 TL çıkamıyorum Series S de 6000 TL falan biraz çalışıp üste eklersem alabilirim.
Arkadaşlar dediğim gibi en fazla bütçe 5000 TL alayim mi almayayim mi Xbox Series S de bana pahalıya kaçıyor PS 4'den başka ne önerirsiniz çünkü kararsız kaldım bazı arkadaşlar al bazıları alma diyor net bilgi verin bugün uada yarın sipariş vereceğim ya da hiç almayacağım.

Seris s taraftarıyım hocam ben ikinci el olarak 5000TL civarına bulabilirsin.
PS4'lerin fiyatlarının şu an çok fahiş oldunu düşünüyorum ben aralık ayında 2600TL'den PS4 sattım şu an PS3'ler 2600TL.

Seris s taraftarıyım hocam ben ikinci el olarak 5000TL civarına bulabilirsin.
PS4'lerin fiyatlarının şu an çok fahiş oldunu düşünüyorum ben aralık ayında 2600TL'den PS4 sattım şu an PS3'ler 2600TL.

Tamam o zaman sağ olun karar verdim 2. El araştırıp Xbox Series S alacağım bulursam yarın gidip alırım çok yardımcı oldunuz

Bu yaz olması lazım ps'e de gamepass sistemi gelecek ps plus üzerinden. Oyunlar çok zengin.
Yeterince iyi olursa xbox ile arasındaki farkı kapatır diye düşünüyorum.

ilgili link:
Gelsin, düşünürüz o zaman. Önce gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı