2022'de HTML öğrenmek ne kadar mantıklı?

Dosya Ekleri

• SharedScreenshot.jpg
    SharedScreenshot.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 70
Açılımı "Hyper Text Markup Language" herhangi birşey programlamıyorsunuz sitenizin şemasını yazıyorsunuz gibi. CSS ile bu şemayı daha da güzelleştirip stil işlemleri yapıyorsunuz. Javascript ile de sayfanıza hareketlilik kazandırıyorsunuz çeşitli algoritmalarla. Javascript programlama dilidir.

HTML ve CSS bir yazılım dili değildir.
Bunun yanında tavsiye olarak HTML CSS JS PHP öğrenmeni söyleyebilirim PHP ile SQL bağlantısı kurup admin paneli vs vs. yani veri tabanı gerektiren işler yapabilirsin. PHP ile JS yi bir arada harmanlayıp canlı sayfalar için "AJAX" ı kullanabilirsin bir araştır ve buradan başla sadece bir konu attım. 😅

Kimseyi dinleme, git öğren, diğer dilleride öğren, başta zor gelir pratik yaparak alışırsın, aptal bir yaşlı bunağı dinleyip öğrenmeyi bıraktım sen bırakma.

Kimseyi dinleme, git öğren, diğer dilleride öğren, başta zor gelir pratik yaparak alışırsın, aptal bir yaşlı bunağı dinleyip öğrenmeyi bıraktım sen bırakma.

Hocam, salmayın ya boş verin devam edin yazılıma. Harbiden çok sağlam şeyler dönüyor. Bir de 10yıl sonraki halini düşün. Kim bilir neler neler öğreneceksin bu dalda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon fakat HTML'in tam olarak neyini öğrenecek?
Bir tek taglar var onları da aratınca çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı