2022'de iPhone SE 3 gelir mi?

somoncum

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Aslında iPhone SE 2020 işlemcisi çok iyi ama ekrandaki çıtalar fazla geniş tam ekran görünümü olsa yok satacağına %100 eminim de beklesek bu tasarımda gelir mi? Gelirse şu an 5000TL bandın da satılıyor üstüne ne kadar fiyat artışı olur?

Arada canım sıkılıyor böyle troll yapıyorum :)

Dünden beri en az 10 sefer rapor ettim seni.
Ya moderatörler uyuyor ya da troll ve yanlış bilgi serbest oldu benim haberim yok.
Aslında iPhone SE 2020 işlemcisi çok iyi ama ekrandaki çıtalar fazla geniş tam ekran görünümü olsa yok satacağına %100 eminim de beklesek bu tasarımda gelir mi? Gelirse şu an 5000TL bandın da satılıyor üstüne ne kadar fiyat artışı olur?

Tam ekran ile gelirse sırf kamera konumu değiştiği için 1000TL+ fazla fiyat biçen Apple bu telefona basar 8000TL fiyat etiketi :D

Dünden beri en az 10 sefer rapor ettim seni.
Ya moderatörler uyuyor ya da troll ve yanlış bilgi serbest oldu benim haberim yok.

Tam ekran ile gelirse sırf kamera konumu değiştiği için 1000TL+ fazla fiyat biçen Apple bu telefona basar 8000TL fiyat etiketi :D
+2000 vergi.

2022 yılında Apple'nin 3 tane hedefi var. Birincisi 5G'li SE, ikincisi 6.7 inç boyutunda uygun fiyatlı bir iPhone, üçüncüsü ise delikli ekran tasarımına geçmek.

Uygun fiyatlı iPhone?
6.7 inç boyutunda?

Yani ne kadar ucuz olabilir ki hocam?
Bana kalırsa SE 2020 ile aynı fiyatlarda olur taş çatlasa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı