Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum ve gerçekten sıkıldım bu telefondan.
Çok fazla kronik sorunu var ve kullanışlı değil.
2800₺ teklif aldım buna. Üstüne biraz daha ekleyip yeni bir telefon almak istiyorum. 2. El temiz bir cihaz bulabilir miyim?
iPhone X ekran ve malzeme ve tasarım olarak gayet iyi telefon. Hala daha güncelleme alır. Ama Face ID sıkıntısı var deniyor ne kadar doğrudur bilemem. Ama alınır TR'ye göre
Face id si çalışmıyorsa çok ama çok yüksek ihtimalle sıradan teknik servisde değişmiştir. Ayrıca ekranın kasaya tam oturmama gibi problemleri olabilir ayrıca vidalarına bakabilirsin. Zaten dediğim gibi store da tamir gördüyse belgesi vardır ve telefonu satan adam kuvvetle muhtemel bunu ilanda veya satın alım sırasına alacak kişiye kendi iyiliği için sunar.
Face id si çalışmıyorsa çok ama çok yüksek ihtimalle sıradan teknik servisde değişmiştir. Ayrıca ekranın kasaya tam oturmama gibi problemleri olabilir ayrıca vidalarına bakabilirsin. Zaten dediğim gibi store da tamir gördüyse belgesi vardır ve telefonu satan adam kuvvetle muhtemel bunu ilanda veya satın alım sırasına alacak kişiye kendi iyiliği için sunar.
Ya hocam saçma sapan yorumlara bakmayın. XS'in malzeme kalitesi, kamerası, ekranı vs. daha iyi. XR'ın işlemcisi biraz daha güçlü o kadar. İnsanlar 2. el 6S alıyor. X gayet de tercih edilebilir.
Hocam, ben XS çıktığı gibi almıştım. Gold rengi hoşuma gitmişti. Ben aldığımda çok fiyat farkı yoktu. Hem ekranı 2K hem de 144 Hz'di, o yüzden tercih ettim.
Hocam, ben XS çıktığı gibi almıştım. Gold rengi hoşuma gitmişti. Ben aldığımda çok fiyat farkı yoktu. Hem ekranı 2K hem de 144 Hz'di, o yüzden tercih ettim.