Arel1
Hectopat
Xr'ı Xs'e tercih etmenizdeki neden ekranımı ?
120 hocam çok bir şey değişmedi aslında.
120Hz mi? Patladım
Benim kafadan salladığım falan yok Face ID'nin durduk yere bozulması en fazla %1 alan bir ihtimal. Ekran değişimlerinde olan bir problem genel manada. Senin bu arkadaşı bu şekilde yönlendirmen hiç etik değil çünkü Face ID'si çalışmayan bir cihazı alamaya kalksa çok ama çok yüksek ihtimalle tamir görmüş olacaktır.
Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum ve gerçekten sıkıldım bu telefondan.
Çok fazla kronik sorunu var ve kullanışlı değil.
2800₺ teklif aldım buna. Üstüne biraz daha ekleyip yeni bir telefon almak istiyorum. 2. El temiz bir cihaz bulabilir miyim?
Kardeşim sana benden tavsiye tamir görmemiş herhangi bir yeni nesil iPhone u(orta tuşsuz çünkü orta tuş şu an gayet anlamsız) alıp mutlu mesut kullanman olacaktır. Ayrıca Face ID büyük kolaylık neden çalışmayanına para veresin(Rust'in denen mantık düşmanı arkadaşa ithafen söylüyorum)paran yetiyorsa 11 alırsın yetmiyorsa X veya XR arasında kalıyorsan(fiyatları aynı sayılabilir) XR alman mantıklı. Ayrıca tamir gören cihaz mesajına ithafen de Apple zaten asla dışarıya parça vermiyor. Apple Store'da tamir gördüyse zaten belgesi mevcut olur ve Face ID çalışır vaziyette geri gelecektir.
11 yada xs almayı düşünüyorum. X ten vazgeçtim.Gidip temiz diye X modeline 8K fiyat çekiyorlar kazıklansın Face ID zaten bozulacak eninde sonunda. Kronik sorunlu YouTube dolu video var durduk yere bozulan yeşil çizgi çıkan yani 7-8k paraya geldikten sonra gitsin XR alsın en azından kronik ciddi bir sorunu yok.
Bu arada iOS tarafında neredeyse tüm telefonları denedim zamanında iPhone 4s, 5s, 6, 7, 7 Plus, 8, X, XR, 11, 12 mini aralarında en sıkıntılı telefonda X modeli idi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.