2022'de Logitech F710 gamepad alınır mı?

Rietveld

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 1 yıldır Xbox One S gamepad kullanıyordum ancak yazın paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım, şu an ise gamepada ihtiyacım var ancak Xbox gamepadların fiyatları uçmuş durumda 1500 TL altında bulamadım. Herkesin önerdiği F710'u almak istiyorum ancak eski bir gamepad ve daha önce Xbox gamepad kullandığım için alışabilir miyim bilmiyorum. Maksimum 500 TL'ye çıkabilirim, bu bütçeye F710 mu almalıyım önerdiğiniz başka bir gamepad var mı?

Arkadaşlar selam. 1 yıldır Xbox One S gamepad kullanıyordum ancak yazın paraya ihtiyacım olduğu için satmak zorunda kaldım, şu an ise gamepada ihtiyacım var ancak Xbox gamepadların fiyatları uçmuş durumda 1500 TL altında bulamadım. Herkesin önerdiği F710'u almak istiyorum ancak eski bir gamepad ve daha önce Xbox gamepad kullandığım için alışabilir miyim bilmiyorum. Maksimum 500 TL'ye çıkabilirim, bu bütçeye F710 mu almalıyım önerdiğiniz başka bir gamepad var mı?

GC30 V2 900 bandına düşüyor ayrıca İncehesap'ta son cuma gecesinde 840 TL'yi bile gördü Xbox alamıyorsanız GC30 V2 öneririm bataryası çok fazla gidiyor ayrıca V2 sürümden birçok iyileştirme yapıldı beyaz renk çok tatlı duruyor.

Ben kullanıyorum, hala gideri var ama pil kaynaklı ağırlık söz konusu. Eğer titreşimi önemsemiyorum derseniz F310 modelini alabilirsiniz hem daha hafif hem de daha hoş bana kalırsa. (ikisini de kullandım) ayrıca F310 geçenlerde 295₺'ye satıldı Amazon'da.

GC30 V2 900 bandına düşüyor ayrıca İncehesap'ta son cuma gecesinde 840 TL'yi bile gördü Xbox alamıyorsanız GC30 V2 öneririm bataryası çok fazla gidiyor ayrıca V2 sürümden birçok iyileştirme yapıldı beyaz renk çok tatlı duruyor.

Hocam aradaki 300 TL farka değer mi? Çünkü aylık 800 TL harçlık alıyorum bu ay 300 TL biriktirdim bu paralara alacağım.

3 yıldır F710 kullanmaktayım ortalama bir gamepad. İyi yanları Xinput destekli yani tak çalıştır. PC'ye taktığınızda Xbox gamepadi olarak algılıyor ve tüm oyunlara otomatik ayar çekiyor. Ayrıca titreşim motoruda çok sağlam ama ben hep kapalıda oynuyorum çünkü açıktayken pili sömürüyor adeta. Kötü yanlarına gelirsek gamepad çok eski olduğu için ne Bluetooth desteği ne de Wireless desteği mevcut. Ayrıca uzun kullnaımda çok yoruyor çünkü tetik tuşları inanılmaz sert.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı