ROG STRIX QD-OLED XG34WCDG nasıldır?

Bütçe
40000

Mert066

Decapat
Daha fazla  
Monitör
ROG Strix QD-OLED XG34WCDG
Merhaba, daha öncesinde VA panel ultrawide monitörler hakkında bir konu açmıştım. Ancak şu an başıma çok güzel bir şey geldi, o sebeple OLED bakmaya karar verdim ve başlıkta yazan monitörü almaya karar verdim. Çünkü elden alabileceğim sadece bu model var, internet üzerinden almak istemiyorum. Buradaki kargocular pek iyi bakmıyor paketlere, o yüzden sadece bahsettiğim modeli almak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Beni 3-5 sene götürür mü? Baktığım kadarıyla bu monitörü henüz hiçbir yer incelememiş. Fiyatı 40k civarı. Genellikle dizi, anime ve hikayeli AAA oyunları oynayacağım.

Ces 2026 da yeni nesil ultrawide QD-Oled monitörler tanıtılacak, şu an almak pek akıl kârı değil. Bu arada baktığınız QD-Oled monitör ilk nesil, 3-5 sene götürmeyebilir bilginiz olsun. Ces 2026 da 4.nesil modeller gelecek. Ben olsam biraz daha bekler 3 nesil daha yeni bir model alırdım.

Ces 2026 da yeni nesil ultrawide QD-Oled monitörler tanıtılacak, şu an almak pek akıl kârı değil. Bu arada baktığınız QD-Oled monitör ilk nesil, 3-5 sene götürmeyebilir bilginiz olsun. Ces 2026 da 4.nesil modeller gelecek. Ben olsam biraz daha bekler 3 nesil daha yeni bir model alırdım.
Haklı olabilirsiniz ama benim endişem yeni nesiller çıktığında ve 50-55K bandında olursa almak için biraz zorlanabilirim. Ama fiyatlar 35-40K arası olursa o zaman beklerim. Bunun garantisi var mıdır? Yoksa eldekini de kaçıracak gibiyim oda beni üzer.

Haklı olabilirsiniz ama benim endişem yeni nesiller çıktığında ve 50-55K bandında olursa almak için biraz zorlanabilirim. Ama fiyatlar 35-40K arası olursa o zaman beklerim. Bunun garantisi var mıdır? Yoksa eldekini de kaçıracak gibiyim oda beni üzer.
Fiyat hakkında yorum yapamam. Ama gen 4 4k 27inç modellerin fiyatı 35k dan başlıyor. Çoğu model ortalama 40k bandında satılıyor. Ona göre bir fiyat biçebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı