Kaldı. Sistem gereksinimleri yetmeyenler ne yapacak? Emulatör ile oynamak istemiyorum mesela ben.PUBG Lite sunucuları kapatıldı. Asıl oyun ücretsiz yapıldı zaten. Yani Lite sürümüne gerek kalmadı.
Sonraki cümleyi okudun mu?Kaldı. Sistem gereksinimleri yetmeyenler ne yapacak?
Okudum. Fakat emulatör ile oynamak istemeyenler ne yapacak? PUBG Mobile Lite çünkü botlar ile dolu.Sonraki cümleyi okudun mu?
Emülatör optimizasyonu da çok kötü. Arkadaşımın normalde çok rahat oynaması gereken pubg mobile’ı emülatör yüzünden oynayamıyor.PUBG Lite sunucuları kapatıldı. Asıl oyun ücretsiz yapıldı zaten. Yani lite sürümüne gerek kalmadı. Sistem asıl oyun için düşükse mobile sürümü de PC´de emulatör vasıtasıyla oynanabiliniyor.
Arkadaş Pc sürümünden bahsediyor siz mobil versiyonu atmışsınız.Şimdi baktım da Play Store'den.
PUBG Mobile: 679MB.
PUBG Mobile Lite: 0, 95GB.
Play Store'de varsa mümkündür bence.
Arkadaş PC sürümünden bahsediyor siz mobil versiyonu atmışsınız.
Adam Mobil versiyonu oynamak istemiyor be kardeşim.Pc Versiyonunu sormuş anlamıyor musun?Emulatör ile PC dende oynanır?
Adam mobil versiyonu oynamak istemiyor be kardeşim. PC versiyonunu sormuş anlamıyor musun?
Konu başlığında da belirtiğim gibi 2022 de PUBG Lite oynanabilir mi? Geçen YouTube'ta gezerken bir adamın oynanabilir dediğini gördüm. Sizce mümkün mü? PC ile alakalı bir şey varda ben mi görmedim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.